Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

nadin

cauko zuju.
tak sa dakedy citim aj ja ze furt len "zrat" a "zrat" a pritom vobec nejsom hladna.asi je lepsie nieco zjest a potom to nevivracat sice ta to bude stvat,ale aspon z hrozy ze priberies nezeres dalej.a z coho mas stresy?strasne ti drzim palce a dufam,ze to zvladnes:)

miška

zužka
Ahoj Zuzka napísala si to pekne.Ja neviem,že čo mam stym žaludkom,ale hocikedy mi príde tak zle až mi treba vracať no nevraciam.Príde mi zle po jedle,alebo v autobuse,zle mi je aj ked som nejedla a s cesnaku sa mi obracia žaludok čo pred tým som niečo cesnakove mala rada,aj po káve mi príde zle,môžem jesť len po častiach aby mi zle na žaludok nebolo,ale niekedy mi aj vtedy pride zle.Ja tomu nerozumiem,že čo to ma byť,nechapem,že prečo sa mi to deje.Neviem či som si pred tym ešte pred nemocnicou stym,že som malo jedla niečo nepoškodila.Bojim sa toho,že čo ak si môj žaludok odvikol od jedla.Dneska som si skusila na žaludok či mi to nepomôže trochu piva,ale ani to nepomohlo,ale dneska som sa snažila hlavne pred obedom jesť.Neodvikol si žaludok od jedla?
Ten film na ktori sme boli sa volal čista duša bolo to o shizofrenikovi,ktori dostal nobelovu cenu,lebo bol genialny matematik,bol to pekný film.
A ten čaj sa tiež da zohnať v lekárni,alebo aj v potravinarskych obchodoch ako napr.Balla,Lidl,Billa...?
Zatial sa maj prajem ti pekny den,drž sa papa...

zuju

Ahojte vsetci a hlavne nadin:
s bulimiou O.K, ale zacinam mat velku depku, tak dufam ze sa to neodzrkadlina jedle, stale by som len jedla, pritom necitim vobec hlad

lilianna

Ahoj Apple:) Pekné meno.Prepáč, že reagujem až teraz.To vieš čas.
Apple, samozrejme že sa jej zdôver.Veď si tým len pomôžeš moja.Predsa sa rozumie Tvojmu zdravotnému stavu a navhodnejšie Ti poradí.Držim Ti moc palce.Drž sa a Ahoj:)

dorotka

viem čo sú to za stavy, takto nechutne sa objedať... vedela som že je zle a išla som za psychologičkou... celkom fajn sme pokecali niekoľko razy sme sa videli, kým si nezavolala moju máti, ktorá mi potom vynadala, že čo robím kolo seba rozruch a vymýšľam si, lebo to že vyjedám chladničku si všimla, ale grcala som tak rafinovane, že si to nevšimla... a bolo po dôvere k psychologičke i splasla bublina niekoho nadčlovečieho/ tak som dovtedy vnímala mamu/ hľadj čo za tým je.. ja som si založila rodinu, muž o tomto probléme vedel a jednoducho večer po 8 mi do chladničky nedovolil, nakrájal mi jablko a bolo.. ked som otehotnela, tešila som sa že môžem stále jesť.. ale rýchlo som sa objedla a pri deťoch som na takéto veci nemala čas.. a ono to si predstav prešlo.. nájdi si nejaký koníček/ nehovorím tak ako ja rodinu, ale niečo čo ťa chyti/ a maj pri sebe niekoho kto ti naozaj bude chceť pomôcť. vyjedanie chladničky som zamenila za spinning dobrá makačka 2x do týždňa a som fakt spokojná...

tany

Inak baby ked mate problem jest rano, tak si budte iste, aj e to aj dokazane, ze ked sa prvykrat najes pred 10-tou tak nastartujes organizmus na spravne spalovanie, cize nastartujes metaboliznus, takze nepriberies!!!:)
A je aj pravda to, ze ked sa neprejedas a jes po troskach ale castejsie, trebars aj kazde 2hodky, tak nemas taky zly pocit z jedenia...nepriberies, lebo viem ze baby anorekticky siahaju po dietnych jedlach(kedze som nou kedysi bola).
Zamestnajte sa niecim, rozhodne nesedte doma a chodte von...viem, ze nemate ani len chut a energiu, ale ked zacnete aspon po troskach papat, tak budete mat aspon taky elan:)))
Mne sa to hovori, co?-ja som skoncila v nemocnici, kedze som si nenechala poradit, a teraz ked chcem papat vsetko, tak nemozem,lebo som si zrobila celiakiu:((
Tak sa majte a este nieco...Preco?Preco sa trapit, ked zivot je vlastne fajn azijeme len raz a nie koli jedlu, ale koli inym, ovela dolezitejsim veciam.Treba vsak prehodnotit urcite veci.
Mne pomohla moja psychologicka.
Tak porozmyslajte....

z-uzka

Miška
Ahoj Miši!! Tak už sa teším na správy, čo dobrého ste v kine pozerali :)
A k tomu ránu, že nemáš chuť jesť, vieš možno to je aj psychikou, lebo keď ty vstaneš s tým, že nemáš chuť jesť, lebo sa bojíš, že priberieš a celkovo hneď vyžaruješ negatívny postoj k tomu jedlu, tak sa to odrazí aj na fyzickej stránke, alebo je to naozaj len telom. Poznám takých ľudí, čo sú zdraví, no jednoducho hneď ráno nedokážu jesť a po prvý krát sa môžu najesť až okolo 10, 11 h. No sama musíš vedieť, ktorý z tých dvoch si typ. Skús raz vstať s radosťou, s tým aký dobrý celozrnný chlebík so zeleninkou si spravíš, ako ťa pohladí zvnútra, skús jesť s láskou, že je to dar prírody, ktorý ti bol poskytnutý. A naozaj to funguje, keď človek je s láskou, toľko koľko potrebuje, neprejedá sa, tak nepriberá. Samozrejme keď je niekto podvýživený, tak priberie, lebo to telo je zdegenerované a potrebuje si vytvoriť ochranné vrstvy okolo orgánov, ale keď už bude spokojné, priberať nebude.
Tak ti držím päste a ešte jedna vec. Objavila som tiež veľmi dobrý čajík, ktorý pomáha lepšiemu tráveniu a vyprázdňovaniu. Je to čaj s feniklom obyčajným. Táto rastlina sa dáva inak aj malým detičkám, keď ich zapeká, takže je to úplne neškodné.
Zatial papa..

nadin

zuju
to som rada,ze sa ti dari.drzim palce,aby si to zvladla uplne.aj ja som na tom celkom ok.prosim ta napis mi este,ak tu budes.

apple

Lilianna, ahoj to ja lililana
Kúpila som si chróm a odvtedy ak ho užívam už nemám také nájazdy na chladničku...len to zvracanie,niekedy na to ani nepomyslím ale keď ma rodičia vytiahnu niekam von, tak sa neovladnem a jem,jem,jem a potom večer to nevydržím a pokúšam sa to vyvrátiť.Oni ma stále provokujú s jedlom a ja ich neviem odmietnuť.A ako si spomínala, že mám papať ráno, hej ale mne vôbec nechutí a najmä keď idem do školy,lebo tam prežívam stres,kvôli tomu musím chodiť k psychiatričke.Myslíš, že by som sa jej mala zdôveriť s týmto?
Miška o akom čaji si to hovorila?