Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

a

Ja to pisem len preto, lebo aj z takeho extremu sa da vyhrabat a prist k zdravemu rozumu...ja som toho zivym dokazom...!!!!!!!

l

Pre Pána Jána....dievčatá, ste normálne???? Veď toto je na hrane života a smrti....171 cm a 39 kíl???? Tak to je strašne málo na to, aby tu fungoval zdravý organizmus a o zdravom rozume sa tu už vonkoncom nedá hovoriť. Chce to odbornú pomoc...toto nie je zábava a pretekanie sa o zápis do Giunessovej knihy rekordov, kto má nejmenej....!!! Dievčatá, prosím...netrápte sa takto, a skúste vyhľadať odbornú pomoc....Prosím...ja sa za Vás modlím a budem držať palce. Každá z nás je krásna, len tú krásu treba vedieť nájsť a vidieť....

chita

Pre zuju:ako si stým prestala?ja mávam obdobia keď na to jedlo nemyslím, ale inokedy by som vraždila.OZAJ PRE ZUZU26:DAKUJEM ZA PODPORU!

pata

Ahoj! Miska, mozem sa spytat istu vec? Ked jete tolko malo, vase telo funguje na tvz. nudzovy rezim? Ak to nie je prilis osobne, kolko vazite baby?

zuju

Dnes som jedla opat len masove vyrobky a kolace, brucho mam jak... ale bojujem, hoci sa mi chce plakat a nemozem to dat zo seba

natalia

kto mi moze poradit, ako sa s tym da raz a navzdy skoncovat? Zacala som len nedavno, asi tak pred dvomi mesiacmi, ale cim dalej sa to zhorsuje, najprv som dokazala odolat, ale teraz vraciam uplne vsetko, co do seba dostanem, niekedy aj 4 krat denne.
Bojim sa toho, co bude dalej :o(
Pomozte mi prosim

miška

linda
Cau linda už som sa vratila. Zo žaludkom je to už lepšie,ja mam E-mailovu adresu zatial len cez pokec tu normalnu E.ešte nemam celkom v poriadku,lebo som mala pokazený počitač a brat mi to musi nastaviť a ukazať.Ak chceš ja ti dam cez ten pokec,odpiš mi či to môže byť aj cez pokec.Jem už lepšie po troške a dakedy častejšie,ale stane sa,že dakedy nemôžem hlavne rano poslednu dobu.Rada si stebou popíšem zatial sa maj a pekný zvyšok dna.

miška

Z-uzka
Cau Zuzka už som doma,ten žaludok sa mi zlepšuje,už tak neštrajkuje.Jem v menšich davkach a dakedy častejšie,ale dosť pomali jem.Zhodila som 2kg.čo sa aj čudujem a to aj preto lebo som bola pravidelne na wc.,ale teraz zase nechodim.Bud mam zapchu,alebo opačne.Dakujem ti za recepti,skusim to.Ja si zvyknem davať na ranajky 1 rožok,alebo chlieb.Chcela by som sa ťa spítať či by som chlieb a rožky mala vylučiť a jesť na ranajky tie vločky čo si mi poradila.Na obed mi tak žaludok neštrajkuje,ale hlavne rano mam problem niečo dostať do seba.A ako vyzeraju rýžove chlebíky?Nevedela som že aj take sú.Skúsim všetko čo si mi poradila a môžeš mi poslať niejake recepti rada ich vyskúšam.Ti si bola tiež na liečeni s PPP ?a ako sa ti darí?Dufam že úspešne.Ešte raz dakujem za radi čoskoro sa mi ozvi.Prajem ti pekný zvišok dna maj sa krasne aj ja ti držim pästičky.Papa...

vrr

caute baby, tak ziadna s vas nema nejaku dobru psychologicku? ja zvraciavam aj trikrat denne, pricom jedno zvracanie obnasa aj petnast vyvrateni jedla, je to naozaj krute a mna uz velmi boli lava cast brucha, myslim ze je to zlcnik, vy dlhorocne bulimicky, ako je to s vasimi organmi?