Arganový alebo makadamiový olej?

olejček

Arganový olej mi nevyhovuje.Po nanesení na končeky vlasov som mala vlasy polepené a na tvári mi to pripadalo ako by som sa natrela olivovým olejom.Mala som ho z Maroka.Mne nevyhovuje.

maruška1982

z vlastnej skúsenostia skúsenosti celej mojej rodiny odporúčam nenaletieť na takzvaný "arganový olej! za 15,90 alebo ešte menej. Skúsenosti s takýmto olejom mám aj ja, kúpila som si ho na jednom eshope s tým, že priamo z Maroka podobné bla bla bla. Účinky žiadne, skôr naopak, mala som pocit ako keby sa mi môj ekzém ešte viac rozdráždil. Olej som sa snažila reklamovať u predajcu, samozrejme som nepochodila. Následne mi Kamarátka poradila www.arganovyolej.sk som si povedala, že ho teda vyskúšam, 100ml kozmetický olej za 25 eur, obrovský rozdiel, arganový olej, ktorý mi už po pár dňoch intenzívneho používania zjemnil následky ekzému. Dnes ho používa celá moja rodina. Inak okrem kvalitného arganového oleja priamo z Maroka veľmi oceňujem aj rýchle dodanie oleja, bezproblémovú komunikáciu s predajcom a teda, že otázok som mala veľmi veľa

ivuška

Ja z vlastnej skúsenosti odporúčam čistý za studena lisovaný argánový olej. A nie len na vlasy. Ale viac nájdete na tejto webovke: www.naturonline.sk JA som si ho od nich objednala, ale majú aj vzorkovú predajňu.

Misenucka

Tri roky kupujem www.orienthouse.sk veľmi seriózny prístup, Slovenska firma, olej priamo z Maroka. Kvalita je neporovnateľná s takzvanými "arganovymi olejmi" čo som skúšala pred tým ...by the way, väčšina z nich bola alebo zmes, alebo kozmetický prípravok čo uz nie je čistý olej alebo bola dokonca vyrobená v poľskú a firma to predávala ako olej priamo z Maroka.

Michal11,

Určite odporúčam pravý Arganovy olej, originál priamo z Maroka www.bioarganovyolej.sk, rodinná firma, ktorá sa tomu venuje už roky, žiadne oleje vyrobené v Čechách,poľskú,anglicku a podobne. Iba Maroko. Je perfektný na pleť celého tela aj veľmi citlivú pokožku kedže olej je úplne čistý.

Libuša Mau

kupujem výhradne overenú značku arganového oleja a to som ich vyskúšala uz viacej. www.arganovyolej.sk
Z Maroka a za rozumnú cenu, veľmi príjemný predajca

ivonka133

ja by som chcela skúsiť použiť Argánový olej na pleť, tak ako spomínala jedna z vás. V akom pomere by som ho mala prida do krému?

simca123

ja som natrafila na arganovy od Planeta organica na stranke www.sebapoznanie.sk ..tento- www.sebapoznanie.sk

a som s nim spokojna..mala som vzdy taky rozcuchany look vlasov, ze ziadny lesk a skor to vyzeralo so mnou akoby som sa stale fenovala...maju tam aj celu taku kuru na vlasy aj so samponom a balzamom a tymto olejom tak pouzivam a fakt to zabralo..mam ich viac leskle a uz nie take nacochrane jak keby mi vybuchol fen na hlave...:)