Ktorý je lepší na vlasy? Chcem si jeden kúpiť, no neviem ktorý. Používate niektorý z nich? Ktorý odporúčate?
Arganový alebo makadamiový olej?
zuzanaSt to je pravda. Kvalitný olej ne môže bit lacnejšie.
Milujem 100% marulový olej, pridávam si ho do pleťového krému a na oblasť okolo očí. Je to o level vyšší rada čistých olejov ako je arganový alebo makadamový, aj keď u nás nie je až taký známy. Bol to tip v jednom článku od modelky Petry Němcovej, som si ho zohnala na netu a nedám na tento olej dopustiť!!!!!!
dobrý den.ja som z Košic. mam problematický plet . vyskúšala som arganovy olej a možem povedať, že som nadmieru spokojná, pleť mam , hydrantovú a vyzera omnoho lepšie a zdravšie.Vrele odporucam. www.alassalabeauty.sk
Aj môj manžel používa tejto Sandalovy Bergamonovy olej.To nádherné. úžasne vôna ....... Uz sa tesim na dalsie pripravky :) Dakujem za správný odpoved
Ahojte, vyskúšala som na svoje vlasy oleje od výmyslu sveta, ale za seba môžem odporučiť novinku olej od Kardashian beauty (teda ja som sa o tom dozvedela cca pred 2 mesiacmi). Najprv som si kúpila malú vzorku, predáva to kočka ku ktorej chodím na nechty, vždy ma v salóne takéto vychytávky, ktoré musím vyskúšať :-D Je to olej z čiernych semien a s krásnou vôňou, používam ho aj na telo www.mvcosmetics.sk
ja mam bio arganovy z biocare a som s nim spokojna ale netreba to s nim prehanat ale na druhu stranu makadamiovy som neskusala skus obe porovnaj a hod vysledok som celkom zvedava :)
Veľmi som si obľúbila 100 % marulový olej. Je perfektný. Mám takýto rituál , ak potrebujem tak si s ním premastím končeky vlasov a ak potrebujem vmiešam tento olej do krému na oči. Neuveriteľne vypne pokožku.
Tomaš Ke84. skvele te odporúčam ten elegantný oleja po holení.Môj frajer to používa . kupoval on na Beauty výstave v Nitre. Sandalovy Bergamonovy olej . TOP 5+
www.alassalabeauty.sk