Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Arganový alebo makadamiový olej?

zuzanaSt

rozkošné tvrdenie že marulovy olej je level vyššie, pokial sa nemýlim tak arganovy olej ma podstatne vyšší obsah vitamínu E ako akýkoľvek iný olej. V žiadnom prípade ale nekupujem od tých lacných predajcov že 100ml za 16 EUR a podobne ponuky, cena za produkt musí byt priamo úmerná kvalite!

mamuschka

Milujem 100% marulový olej, pridávam si ho do pleťového krému a na oblasť okolo očí. Je to o level vyšší rada čistých olejov ako je arganový alebo makadamový, aj keď u nás nie je až taký známy. Bol to tip v jednom článku od modelky Petry Němcovej, som si ho zohnala na netu a nedám na tento olej dopustiť!!!!!!

Lesana 29

dobrý den.ja som z Košic. mam problematický plet . vyskúšala som arganovy olej a možem povedať, že som nadmieru spokojná, pleť mam , hydrantovú a vyzera omnoho lepšie a zdravšie.Vrele odporucam. www.alassalabeauty.sk

Simona Suran

Aj môj manžel používa tejto Sandalovy Bergamonovy olej.To nádherné. úžasne vôna ....... Uz sa tesim na dalsie pripravky :) Dakujem za správný odpoved

Suzi 1212

Ahojte, vyskúšala som na svoje vlasy oleje od výmyslu sveta, ale za seba môžem odporučiť novinku olej od Kardashian beauty (teda ja som sa o tom dozvedela cca pred 2 mesiacmi). Najprv som si kúpila malú vzorku, predáva to kočka ku ktorej chodím na nechty, vždy ma v salóne takéto vychytávky, ktoré musím vyskúšať :-D Je to olej z čiernych semien a s krásnou vôňou, používam ho aj na telo www.mvcosmetics.sk

Arganbio

ja mam bio arganovy z biocare a som s nim spokojna ale netreba to s nim prehanat ale na druhu stranu makadamiovy som neskusala skus obe porovnaj a hod vysledok som celkom zvedava :)

mumasca

Veľmi som si obľúbila 100 % marulový olej. Je perfektný. Mám takýto rituál , ak potrebujem tak si s ním premastím končeky vlasov a ak potrebujem vmiešam tento olej do krému na oči. Neuveriteľne vypne pokožku.

Simona S

Tomaš Ke84. skvele te odporúčam ten elegantný oleja po holení.Môj frajer to používa . kupoval on na Beauty výstave v Nitre. Sandalovy Bergamonovy olej . TOP 5+
www.alassalabeauty.sk

TomášKe84

zabudol som ešte priložiť fotografiu arganového oleja na pleť 100ml balenie cena 25 eur - čerstvá dávka :-)