Ktorý je lepší na vlasy? Chcem si jeden kúpiť, no neviem ktorý. Používate niektorý z nich? Ktorý odporúčate?
Arganový alebo makadamiový olej?
Ten marulový olej som skúšala, ten mi vyhovoval asi najviac. Úžasný je zmiešaný s denný krémom, alebo čisto aplikovaný na vrásky okolo očí.
Ja si myslim ze je jedno aky olej si dava clovek do vlasov ci arganový, makadamiový alebo olivový, hlavne že si ho davaš :-) ..
Tiež si myslim že je doležitý aj šampon a balzam , prípadne rôzne výživové ampulky, ktoré vlasom a pokožke dodajú vitaminy.
www.ad-link.cz Toto vyrieši všetky problémy
na internete je kopec ponúk lacného " arganového oleja" ale ten kto sa naozaj vyzná vie, že lacný " arganový olej" ak je vôbec zplodov stromu argania spinosa je väčšinou lisovaný v Poľsku, Maďarsku alebo vyrobený z nekvalitných plodov, riedený s iným olejom, prípadne potravinársky olej predávaný ako kozmetický. žiaľ takéto ponuky sú veľmi časté a klamlivé. Lacný arganový olej sú úplne zbytočne vyhodené peniaze, čo sa určite prejaví na výsledkoch.
ja používam už dlho arganový olej zo stranky www.krasnadoma.sk som s nim spokojná :-) teraz som tam objavila aj marulový olej - tak uvazujem nad tym ale skor uz na pleť
Najlepsí je bio arganový olej od lakme. skusila som viacero, napriklad od chi alebo nashi, ale vratila som sa k lakme:) ziadne tieto akoze kvalitné oleje zo stránok orient-niečo! Za 20€ mi vydrzí takmer rok a je neskutočný... ziadne kompromisy
Ja som si od yves rocher objednala macadamovy-jojobovy a babasu olej tak som zvedavá a stala iba 5 eu 150 ml
Ja používám arganový olej z Victorie Beauty, je najlacnejší na trhu 30 ml - 9,10 eur, čo mi pripadá dost dobré. používám ho na vlasy, telo a aj na oblast okolo nechtov.