Arganový alebo makadamiový olej?

vanok.sk

Ahoj.Ja som ne chcem robiť žiadne reklama,no ja používám arganový olej z alassala, je pre mňa najlacnejší na trhu. používám ho na vlasy, telo a aj na oblast okolo nechtov.

mamuschka

Nenašla som nikde na internetu o koľko viac arganový olej obsahuje vitamínu E a o level vyššie som mala na mysli, že tento olej je úžasný práve pre suchú a stárnucú pokožku .Hovorí sa mu aj "zázračný olej". Po celé stáročia bol uznávaný africkými ženami kvôli jeho hydratačným a protistarnúcim účinkom. Má svetlo žlté sfarbenie, ľahko sa vstrebáva a neupcháva póry. Je prirodzene stabilný voči oxidácii, pretože sa skladá z vyššieho množstva mononenasýtených mastných kyselín (omega-6, omega-9) a antioxidantov.
Vzhľadom k vysokému obsahu kyseliny olejovej je ideálny pre veľmi suchú, zrelú a starnúcu pleť.
Poskytuje dlhotrvajúcu hydratáciu.
Podporuje pružnosť pokožky.
Pomáha redukovať tvorbu vrások.
Je to vynikajúci zdroj vitamínov C a E, ktoré pomáhajú chrániť pred UV žiarením, škodlivými účinkami voľných radikálov a podporujú tvorbu kolagénu

viktoriavika

Ja som ti tiež nedávno kúpila bio argánový olej ot alassala masírujem si ho do tváre namiesto nočného krému a do okolia nechtovej kože. Nadmieru spokojna .

veresovakamila

arganový olej používam uz naozaj veľmi dlho, po prvý krát som ho objavila v Maroku asi pred 5 rokmi, oázach je to elixír krásy, u nás som vyskúšala viacero predajcov ale pravidelne sa vraciam na www.arganovyolej.sk majú ho priamo z Maroka a je úplne taký ako som kúpila po prvý krát. Hlavne neodporúčam tie takzvané oleje za 17,90, 15 EUR a podobne ceny za 100ml, aspoň moja skúsenosť ukázala, že je podstatne lepšie si priplatiť hneď na začiatku ako čakať na výsledok, ktorý nepríde. Olej používame cela rodina na pleť, vlasy. Mala som veľmi suchu pokožku a olej mi ju úžasne zjemňuje. Minule som si od nich objednala aj opuncioveho olej a to je výrobok ktorý používam na očné vrásky a naozaj funguje.

moserikova

ja používam arganový olej zo stranky alassalabeauty som s nim spokojná :-) teraz som tam objavila aj s esenciálnym olejom sladkého pomaranča ,tak uvazujem nad tym ale skor uz na pleť

makuškaa55

Dobry den.No ja som vyskusala arganovu kuru na vlasy a som maximalne spokojna, mam suche vlasy takze urcite este zopakujem. A teraz ho planujem kupit a vyskusat aj na pleti.

Petinka01

v českej republike je ta asalalla či ako jeden z najhoršie hodnotených olejov, vozia ho z Londýna či tak ako si. Ako pozerám aj v tomto diskusnom fóre ich ospevuje iba ta istá osoba pod rôznymi menami .....dobrá rada pre tu sofiu aby sa aspoň naučila spisovne po slovenský a nekomolil alebo nekomolila výrazy. Ak chcete skutočný arganový olej nekupujte ho v kozmetických firmách, nepotrebujete krásne balenie ale radšej overenú kvalitu skúsenosťami. Olej som viac krát kúpila priamo v Maroku a bola som veľmi spokojná.

Sofia 123

Ja používám bio arganový olej z alassala je najlacnejší na trhu ..Vyskúšala som už veľa olejov ale tento je naozaj TOP! Maximálne spokojná.Odporučam

Iveta H.

na výstave interbeauty kúpila som bio organový olej z lavandulovým olejom. ja som prekvapená .fakt to je super