Arganový alebo makadamiový olej?

TomášKe84

Arganový olej si pôvodne kúpila moja manželka, raz mi ho dala vyskúšať, že vraj po holení, veľmi ma to prekvapilo, pretože mám veľmi citlivú pleť a ľahko si ju podráždim, hlavne pri holení, arganový olej mi ju vôbec nedráždi. Manželka nám kupuje olej už roky od www.bioarganovyolej.sk 100ml balenie za 25 eur BIO priamo z Maroka. Pochvaľuje si, že hneď na druhý deň od objednania ho má doma. Viem, že vyskúšala už viacej firiem, dokonca aj zľavový portál alebo nebola vôbec spokojná.

Monika B.

našla som arganovy olej s SANALOVYM olejom pre mužov objednala som si , už na druhý deň mi ho doručili a moj muž používa ho po holení,Krásne to voňa,BABY ODPORUCAM. elegantný, originálny a prírodný darček pre muža .
www.alassalabeauty.sk

Esterka 24

Najlepsí je bio arganový olej od Alassala
Ja používám arganový olej pre plet, je najlacnejší na trhu 50 ml st. 21 evro,Lacný arganový olej sú úplne zbytočne vyhodené peniaze, čo sa určite prejaví na výsledkoch. som nadmieru spokojna :)

MiroslavaKe

Arganový Olej na vlasy používam od firmy orient house, www.orienthouse.sk, žiadny iný arganový olej nemal take účinky ako tento a to som ich vyskúšala uz asi zo štyroch rôznych firiem, mala som jeden z francúzska od kamarátky, jeden z tej stránky alasala, jeden vraj z Maroka za 15 EUR - akýsi eShop na Slovensku, účinky alebo žiadne alebo oproti arganového oleju z www.orienthouse.sk veľmi malé. Teraz uz asi rok kupujem iba u nich, v priemere asi raz za tri mesiaca jedno 100ml balenie za 25 EUR, na pleť a vlasy je úplne skvelý, nepotrebujem žiadne iné krémy ani prípravky. Ako často u nich kúpim olej tak je čerstvý. Teraz som dostala balenie od priateľa - arganový olej kozmetický a opiciach olej tak som veľmi zvedavá aké budú účinky opuncioveho oleja, orient house ho má tiež priamo z Maroka. Vyskúšam a napíšem

MiroslavaKe

Arganový Olej na vlasy používam od firmy orient house, www.orienthouse.sk, žiadny iný arganový olej nemal take účinky ako tento a to som ich vyskúšala uz asi zo štyroch rôznych firiem, mala som jeden z francúzska od kamarátky, jeden z tej stránky alasala, jeden vraj z Maroka za 15 EUR - akýsi eShop na Slovensku, účinky alebo žiadne alebo oproti arganového oleju z www.orienthouse.sk veľmi malé. Teraz uz asi rok kupujem iba u nich, v priemere asi raz za tri mesiaca jedno 100ml balenie za 25 EUR, na pleť a vlasy je úplne skvelý, nepotrebujem žiadne iné krémy ani prípravky. Ako často u nich kúpim olej tak je čerstvý. Teraz som dostala balenie od priateľa - arganový olej kozmetický a opiciach olej tak som veľmi zvedavá aké budú účinky opuncioveho oleja, orient house ho má tiež priamo z Maroka. Vyskúšam a napíšem

Emka 20

dostala od brata darček bio arganovy olej pre vlasy . konečne mam zdravý lesklý vzhlad vlasov. možem odporučat. foko z internetové