Ktorý je lepší na vlasy? Chcem si jeden kúpiť, no neviem ktorý. Používate niektorý z nich? Ktorý odporúčate?
Arganový alebo makadamiový olej?
Ja zas používam produkty od značky CHI Argan oil a som spokojná. Kaderníčka mi ho poradila ale ona ho predáva strašne draho. Tak som ho našla na www.han-za.sk za super cenu.
tak ja doporučujem jednoznačne arganový 100% čistý. Používam ho stale a môžem povedať, že sa veľmi osvedčil a presne ako sa píše tak aj všetko splňa do bodky. Ľahko sa vmasíruje a krásne nechá vašu pokožku voňavú a preolejovanu.
tak ja som skusila uz aj marulový olej
lebo som hladala kozmetiku s obsahom maruloveho oleja ,
Ale myslim ze ci to bol arganovy, makadamiovy alebo marulovy olej ucinok to malo u mna rovnaky ..
skor bol podstatny rozdiel v cene :-)
Arganový olej poznám z Maroka. Už pred tromi rokmi som si ho kúpila V lekárni. Mal krásnu orieskovu vôňu a pridávala som ho do šalátov. Kozmetický arganový olej som po prvý krát vyskúšala až u nás v Martine. Najprv som si kúpila olej od saloosu, bol naozaj lacný no nezdalo sa mi ze ma účinky. Neskôr som našla olej na stránkach www.arganovyolej.sk drahší no povedala som si ze ho vyskúšam, píšu ze predávaju pravý arganový olej priamo z Maroka. Sada 2 ks za 50 EUR, dopravu som mala zadarmo. Potravinársky chutil presne ako ten z Maroka, ale kozmetický bol neskutočný. Najprv som ho používala iba na končeky vlasov, krásna farba oleja, konzistencia a vôňa ktorá sa po vsiaknuti do pokožky úplne stratila. A hlavne účinkoval. Vlasy sa mi prestali štiepiť. Kedže mám suchsiu pleť skúsila som to ak na to a opäť výrazne zlepšenie. Dokonca aj moja sesternica ho používa na svojho synčeka. Som veľmi spokojná, kupujem olej už pravidelne.
ja mam strasnu averziu na ORIENT HOUSE a spol. na kazdom jedno fore, vsade je popostrkana ich reklama a to jak su JEDIN9 UZASNI!!!! PRITOM ten isty arganovy olej!!!! ta ista znacka!!!!!!!!!!!! vyrobca.. je na ebay.co.uk za 10,45 LIBRY!!!!!!
PREDRAZENY ORIENT HOUSE!!!
Olej používam hlavne na pleť, už asi dva roky pravidelne, ušetrila som už stovky EUR na rôznych kremoch a mastiach. Po prvý krát som mala olej od kamaráta z dovolenky v Maroku. Po Tomáš som vyskúšala asi tri firmy na Slovensku a skončila som pri www.bioarganovyolej.sk od nich beriem olej už pravidelne, som spokojná, rýchle dodanie a nemala som žiaden problém. Teraz premýšľam, že vyskúšam aj potravinársky arganovy olej. vraj pôsobí na vysoký krvný tlak, tak som zvedavá! V každom prípade arganovy olej na pleť vrelo odporúčam či mladým alebo starším
Prosim vas davate si olej na mokre alebo suche vlasy?? A teply alebo studeny?
actafool1
prosim ta cez ktoru stranku objednavas tie oleje? a ktory teda pouzit na vlasy ktory na plet a ktory na varenie?
treba skladovat v chladnicke?
a ako pouzivate tie oleje na vlasy ved potom ich mate mastne nie??
Arganový olej si kupujem už dlho, som spokojná s účinkami na moju pleť, rada si doprajem dobrú kozmetiku a kvalitný olej a k tým určite patrí aj Arganový olej. Ja osobne by som ho určite odporučila ale kúpte radšej trošku drahší ale z overeneho zdroja. Vyskúšajte ho na masku, poprípade pod make up.