Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Arganový alebo makadamiový olej?

andy001

ja by som urcite odporucil arganovy olej vzhladom na jeho trvacnost a vyzivnu hodnotu, pekne som si vyuzil zlavovy kupon -odkaz odstránený- a makadamiovy olej som vobec neriesil ;)

lussii

Mám skúsenosti s arganový olejom alassala a je fakt dobrý . Používam ho na vlasy, tvar 3 mesiace a výsledok je viditeľný.

Stanka Lee

Arganový olej mám veľmi rada a používam už aj celkom dlho. Klasicky príbeh, Maroko, dovolenka, kúpila som si svoj prvý arganový olej.u nás ho najbližší k Maroku má www.arganovyolej.sk kde ho stále kupujem. Veľká spokojnosť s ich kvalitou oleja, dodaním a sem tam dostanem aj darček. Oproti tým ostatným akože olejom z Maroka sa to nedá porovnať. Raz som kúpila olej z arganol malak bio, strašná kvalita, zápach a olej bol naozaj nechutný. Na www.arganovyolej.sk je síce arganový olej drahší ale určite sa mi viac oplatí si priplatiť. Inak olej používam na vlasy, pleť. Dokonca s ním potieranie aj svoje bábätko.

Martina mackova

Nedám dopustiť na arganový olej www.bioarganovyolej.sk som naozaj veľmi spokojná s olejom, je zlatej farby, priamo z Maroka, pošlú mi stále olej do jedného dňa a hlavne čerstvý!

michaelakosinova123

Používam arganový olej už tretí rok, úžasne zjemňuje moju pleť, pôsobí aj proti ekzemom a vráskam. Som spokojná a hlavne už nepoužívam žiadne krémy. Prvý krát som ho dostala od kamarátky v Maroku, potom SIM ho chcela kúpiť na Slovensku a objednala som z arganolej, ten bol úplne iný, riedky, nepríjemný zápach. Teraz kupujem zo stránky www.arganovyolej.sk olej 100ml za 25 EUR ale stojí za každé jedno euro ktoré za to platím. Dovážajú ho priamo z Maroka a je naozaj veľmi veľmi dobrý.

simonovci.9

Mám skúsenosti s arganový olejom alassala a je fakt dobrý . Používam ho na tvar 2 mesiace a výsledok je viditeľný.