Arganový alebo makadamiový olej?

Darinka38

Oleje vo všeobecnosti sú výborné ako na pokožku tak i na vlasy a je dobré ich obmieňať. Každý olej obsahuje iné telu potrebné látky. Prípadne ich možete miešať

Lubomira Horska

Určite odporúčam čistý arganový olej, je výborný na vlasy ale napríklad účinne pôsobí aj proti vráskam a to aj v prípade staršej pleti. Arganový olej používam asi tretí rok a najkvalitnejší mi príde na www.bioarganovyolej.sk rýchle doručenie a výborná kvalita

Andrejka91

Určite preferujem arganový olej, žiadne zmesi a podobne ako sú suché oleje. Po dlhom hľadaní a skúšaní nakupujem olej už iba z www.arganovyolej.sk

Veľmi príjemný prístup a stále čerstvý olej. Arganový olej vozia priamo z Maroka, na rozdiel od iných eshopov, ktoré to síce tvrdia ale arganový olej majú z Poľska, Maďarska, Rumunska a dokonca českej republiky.

Simona Soukupova

Baby, vôbec si nemusíte vyberať medzi arganovým a makadamiovým olejom. Moja mamina úplne prepadla suchým olejom a v nich sú oba tieto oleje. Proste oleje sú proti vráskam najlepšie, ale neznášame ten mastný efekt, a to je výhoda týchto suchých olejov (mamina využíva Nature line, že sa ihneď vstrebú a výživa nie je na pleti, ale v nej).

Anicka Seplaki

Prekvapuje má reklama ktorá tu je na alasala a malak bio olej, s obidvoma mám veľmi zle skúsenosti, oleje veľmi podradnej kvality. Určite NIE. Arganový olej za pár EUR nemôže byt kvalitný olej, taký pár eurový kúpite aj v Maroku na trhu ale je to všelijaká kombinácia olejov alebo oprazene oleje.