Ktorý je lepší na vlasy? Chcem si jeden kúpiť, no neviem ktorý. Používate niektorý z nich? Ktorý odporúčate?
Arganový alebo makadamiový olej?
Oleje vo všeobecnosti sú výborné ako na pokožku tak i na vlasy a je dobré ich obmieňať. Každý olej obsahuje iné telu potrebné látky. Prípadne ich možete miešať
Ja si arganový olej objednávam z vivaco.sk, používam ho aj na vlasy aj na telo a je naozaj výborný
ani jeden ti neublizi......ja si miesam ricinovy, arganovy a kokosovy olej dokopy :)
Určite odporúčam čistý arganový olej, je výborný na vlasy ale napríklad účinne pôsobí aj proti vráskam a to aj v prípade staršej pleti. Arganový olej používam asi tretí rok a najkvalitnejší mi príde na www.bioarganovyolej.sk rýchle doručenie a výborná kvalita
Odporucam 100% arganový olej... mozete kupit napriklad tu www.najtelo.sk
Určite preferujem arganový olej, žiadne zmesi a podobne ako sú suché oleje. Po dlhom hľadaní a skúšaní nakupujem olej už iba z www.arganovyolej.sk
Veľmi príjemný prístup a stále čerstvý olej. Arganový olej vozia priamo z Maroka, na rozdiel od iných eshopov, ktoré to síce tvrdia ale arganový olej majú z Poľska, Maďarska, Rumunska a dokonca českej republiky.
arganovy :)
Baby, vôbec si nemusíte vyberať medzi arganovým a makadamiovým olejom. Moja mamina úplne prepadla suchým olejom a v nich sú oba tieto oleje. Proste oleje sú proti vráskam najlepšie, ale neznášame ten mastný efekt, a to je výhoda týchto suchých olejov (mamina využíva Nature line, že sa ihneď vstrebú a výživa nie je na pleti, ale v nej).
Arganový olej - track.healthtrader.com
Prekvapuje má reklama ktorá tu je na alasala a malak bio olej, s obidvoma mám veľmi zle skúsenosti, oleje veľmi podradnej kvality. Určite NIE. Arganový olej za pár EUR nemôže byt kvalitný olej, taký pár eurový kúpite aj v Maroku na trhu ale je to všelijaká kombinácia olejov alebo oprazene oleje.