podte so mnou

lDenzl

Ked ja sa skor citim niekedy na to prve:P:)Co uz:))

Ale ved to nie je zatazovanie.....bude rad ak ti bude moct pomoct.Verim tomu a tiez by som bol rad ak by som mohol niekomu tak pomoct koho mam rad.Hmm?

No da sa to s nou aj ked puberta je tazka a zlozita zalezitost:P:)

zuzic

nie:DD ty si povedal ze deti su zlate ale ze o dospelych sa casto neda povedat:D a ja ze da:DD
nebudem ho zatazovat...ma matury, tiez priatelka ma nejaky problem nechcem mu nic hovorit vynajdem sa aj bez toho pokial mi nebrania a ignorujeme sa som stoprecentne stastna:)
jej to je zlatucke:) ma vyborneho otca a verim ze aj ty mas vybornu dceru:)
inak brat ti je v tomto podobny:) on ma tiez rozosmeje vzdy ked sa pohnevame:) potom sa uz nanho neda hnevat:)

lDenzl

Ved si si to myslela:)Ci nie?:P:)

Hmm..............tak to preber s bratom vsetko co ta trapi.Nech skusi potom on tak nenapadne dat najavo,ze ako ti je a skusi sa ta zastat. Zly napad??

No.....ja som taky aky som a snazim sa ju potom rozosmiat.Zvycajne to po par minutach zaberie.

zuzic

hej?:DD kto tam napisal ze dieta?:DD
podla viery by som to neposudzovala:D su aj veriace aj neveriace svine:P nezalezi od toho ale od cloveka:)
na co mu to budem hovorit? nikdy sme sa nejak extra nerozpravali...akoze neobchadzame sa v pohode vychadzame ale...nepochopil by, vzdy bude drzat mame co je zas pochopitelne ved naco by drzal decku to som si uz vsimla...
minule sa mama nieco pytala ja som akurat nevladala dychat a uz vobec hovorit tak som prikyvla ze hm a otec zacal ze jak sa to rozpravam s mamou som mu potom povedala ze nevladzem a tak nic...necakam od neho ospravedlnenie ale jednoducho nikdy to nepochopi...
som sa jej raz spytala...vtedy co som plakala to bolo prvy raz co osm plakala pred nou a aj posledny. vzdy sa dokaze vykrutit z odpovede nic to s nou nespravi ked isla tak citovo...a ano druhy raz by som sa citila velmi trapne uz nikdy...
takze aj sa bojim v skole co mam teraz problem ale nepoviem im...ked sa nieco stane znova poviem bratovi a uvidim co bude...
a potom je taka ako predtym?

lDenzl

Som zlate dieta....viem:P:)))

neveriaci nie,ale veriaci su horsi:)

Ja stale neviem....preco sa nezveris otcovi?? On ta nechape??
Preco neskusis dat otazku mame,ze preco mas pocit ze ta nema rada??? Citila by si sa trapne?
No obcas sa stane,ze ani nie pohadame......len nedovolim vsetko a vtedy je trochu dusnejsie.Ale po par hodinach to ju prejde a ja to beriem v pohode.

zuzic

ale da:D ved ty si zlaty:)
no su hnusni ale nejak osobne sa ma to uz nedotyka:) pred styrmi rokmi by som bola schopna za to aj plakat:o))
neveriaci ludia nie su zli:D
no dobra mozno na to ze by som to zo seba dostala inak na nic..skoncilo by sa to presne vetou: ja by som si to dovolit nemohla keby som bola take decko jak ty si drza atd...nepomoze ked poviem normalne ani ked placem...neviem co mam v tomto spravit a ani ty mi neporadis tu uz asi nic nepomoze ja som si neni vedoma ze by som spravila chybu tym ze chcem nieco riesit...takze je mi uz jedno len nech ma necha tu stredu tam chcem ist!!!

lDenzl

Deti su zlate:)) No skoda ze aj o dospelych sa to casto povedat neda:)

No potrebovala,nepotrebovala.....to je jedno.Ale aki vedia byt hnusni ti ucitelia......fakt horsi ako neveriaci ludia.

Zacinam mat pocit,ze ta hadka by asi bola na nieco dobra......

zuzic

no hej:) on je ukecany ale neklame skoro nikdy:D niekedy nastastie niekedy bohuzial:DD lebo ten ujo nebol taky stary jaaaaj:) no sak ale raz si vystrelim aj to ma musi vidiet:DD ale aspon mal maly radost tak sa smial:)
:D jaj jak si ma rozosmial:DD no kacirstvo:DD ale teraz som tu znamku aj tak nepotrebovala toto mi ide, hlavne je to ze som ho ponizila vlastne vies:P lebo on sa mi chcel pomstit a ja som este dala na 1 aj ked sa snazil take zakerne otazky dat:)
mno to jej uz hadam nevadi sak aj tak sa nedokazem dobre nadychnut:PP...ale fakt neviem denz...uz neriesim...mam pocit ze jej vadim cela nech robim co chcem...chcem byt stastna takze sa jej snazim vyhnut moze mi to byt luto ale snazila som sa...nezalezi jej na mne ale toto bola vec medzi mnou a otcom tak nemusela aj do toho nadavat...nechapem ju niekedy mohla by sa mi aspon trochu snazit pomoct a ked nie tak aspon byt ticho a nechat konat mna...teraz ked na to v stredu pride asi sa uz naozaj pohadame a je mi jedno co z toho bduem mat uz raz konecne poviem co je vo mne a nebudem to dusit....

lDenzl

:D Tak to by som aj ja chcel vidiet ako strielate vrabcakov a drozdov:DD A Janko je taky pravdovravny?:DD To je zlate:)))

Niekedy mam pocit,ze im v genoch ostalo nieco ako kacirstvo v krvi:DD Kym sa nepriznas.....budu mucit aj ked si nevinny:))

A co vlastne ty mozes robit??? To jej vadi,ze aj dychas vzduch?:(((