pocuvat francuzske pesnicky
podte so mnou
dobreee:)) tak jedneho svedka mam:) uz len najst druheho:P
denz?:D prestan lebo fakt ja neviem dufam ze vyrastie kym si najdem chalana nechcela by som riesit ziarlivostne sceny:DD ale ne:P
viem denz...to mi je luto ze si musel take prezit:( len som ti chcela objasnit preco by som radsej nie len detske...ale to je tak daleko, kto povedal ze vobec vystudujem strednu nie este vysku...
ale v com zmenilo dietatko tvoj pohlad na svet?
Dosiel bracho.....dojdem neskor.
Ak bude jahodova:))Pojdem aj za svedka:))
Inak........deti si pamataju toho vela.........tak ho nesklam:) OK?:)) Budete podareny parik:)
Zuzka...........ved ano a je to normalne a ludske,ale nie kazdy to znasa a bude znasat v pohode.Clovek zrejme musi mat na to zaludok a nervy . Ked ti poviem,ze tiez som robil vo firme kde sa roblo rozne a tiez som zazil nie mrtveho,ale tyzdnovu mrtvolu v byte....... to nezelam nikomu.To si nevie nikto ani len predstavit co je to za smrad a pohlad.Ja som to citil este par dni.
Ty mas zmysel zivota:)))Zrejme som sa zle vyjadril:))))
No babo zmeni tvoj pohlad na zivot:) Myslene v dobrom:)
:)) oki zapisujem:) poviem jankovi:) pojdes mi za svedka?:) akoze si robim srandu, ale on uz naozaj planuje taky je zlatunky:)) tak co mu pokazim radost:P
:D no sak si ho ucim:DD len dufam ze z toho fakt vyrastie:DD nie ze ma uvidi o par rockov s chalanom a bude smutny z toho:DD
viem ako to je. tiez z vedlajsej izby zomrel jeden dedko..viem ze je to tazke aj ako to je ze je to zivot ale velmi tazke ked zrovna ty co na teba upieraju poslednu nadej nedokazes pomoct...nejde o to ci ma to tesi...chcela by som byt tam kde ma najviac potrebuju kde mozem najviac pomoct i ked zivot mozno nezachranim...rozpravala som sa tiez s mojim lekarom v nemocnici...ani neviem ako sme sa zacali rozpravat vlastne ma vecer zavolal a nieco sme riesili a potom sme sa zacali rozpravat aj hodinu. tiez hovoril ake je to tazke a ked nastupil ako to bolo...ale ze pat rokov mu trvalo kym vsetko pochopil ze proti osudu nic nezmoze ale moze aspon zmiernit a aj vnutorne tomu cloveku pomoct...
myslis ze nemam zmysel zivota?:P
musim ist zatial pa:)
No jahodovu predsa:) Ason mi bude pripominat tvoju vonu a mladost:)))
A veru tak........nauc si ho pekne krasne uz teraz aky ma byt podla tvojich predstav:PP:))) Neskor ho nebudes musiet menit na svoju predstavu:))))
Zuzka....to ma supnu pravdu,ze na ostatnom oddeleni to uz take nie je,ale neviem ci ta bude tesit ludska staroba a beznadej. Je to krasne povolanie ale ked ti poviem,ze za tych par dni co som bol ja v nemocnici tak na nasej chodbe boli dve umrtia a sanitarka to nezvladala a utesoval som ju.........
Normalne sa mi hodila ololo krku a plakala.......sice mala 25 rokov ale predsa.
No nevylucuje sa nic:) Len potom najdes iny zmysel zivota:) Ten skutocny :)
viem aj mne sa to stalo:) a to som dievca a vynadal mi:) tak treba skusit a ked nie tak nechat tak co uz..
no:D sak som mu hovorila ze ked nebude trucovat a bude si pekne umyvat zubky tak sa mozno na jeho narodky zasnubime:DD no si srdecne pozvany:D len treba dopredu nahlasit aky hlavny chod chces papat ci cokoladovu alebo jahodovu zmrzlinu:)
no vies...ked sa tak nad tym zamyslis, na detskom su aj mile sestricky a vacsina z nich pristupuje k tym detom s laskou aj lekari su mili...vacsinou to tak byva na tom detskom...no su oddelenia kde su aj dospeli, a tam sa to uz tak nebere videla som ze tam ani ti dospeli nepocituju porozumenie a lasku, maju strach a vacsinou sa nenajde nikto kto ich pochopi, tam sa vacsinou vsetko deje z povinnosti a oni ostavaju sami pri svojej beznadeji a neni nikoho kto by sa na nich co len usmial a dodal odvahy...
fuha:) alfa a omega ty ako basnicky pekne si to zakoncil:)) no hej mas pravdu ale vlastne dieta a nevylucuje aj s dobrym vztahom k inym detom nie?:)
Ved mna nikdy nenapadlo,ze lasku si nezasluzia.Clovek sa im snazi pomoct ako sa da a oni nevedia ani podakovat.To je ten dobry priklad. Uz sa mi stalo.ze som dostal par nechutnych slov.
no nieje vsetko tak ako sa zda....ale ako pre koho.
Zuzka??:))Vravel som ti uz skor,ze to bude tvoj buduci manzel??:P:) Jedneho dna ma snad pozves aj na vasu svadbu:P
No a neda sa to zmenit na detske?? Relativne skor ak dostudujes......je to zrejme tazsi odbor.....no ak by si chcela preradenie??? A vlastne mozno uplne trepem:) Ty si len prilis zrela a po porode uz bude vsetko ine:) Najdes sa vo vlastnom dietati a to bude pre teba alfa aj omega:)
mozno...aj ked si vzdy myslim ze nemohli byt vzdy taki..ze nieco sa muselo stat preco su taki a tiez si snad zasluzia lasku...ale inak neviem...
ale nie:D len sa pytam:P
ved ano tak nejak som to myslela...tiez ked sa nahnevam alebo kricim nemusi to znamenat ze to myslim zle...ze ked sa na mna urazia a nahnevaju skor ako na inych mozem to mysliet a robit pre jeho dobre aj za cenu ze na mna bude nadavat a mna to bude bolet...jednoducho neni vzdy vsetko tak ako sa zda...
no:) to je moj buduci manzel ako som ti spominala:D si ma chce vziat za zenu:D sme minule uz vyberali jedla na svadbu taky bol zlaty:) takze hlavny chod mame cokoladovu zmrzlinu a take:P tak on je nezbedny ale pritom vychovany a slusny preto si tak rozumieme:) si pamatam ked som ho prvy krat videla taku bielu kosielku s kacickami mal:))
no na detske sa zrovna nechystam sice:) ale ked som bola na detskom tiez sa na mna lepili:) som bola za kamaratom a nakoniec sme sa cele navstevne hodiny hrali na herecky:) lebo tam sa inak nedalo aby sme nerusili iba v takom kutiku sme sa hrali:) ale haluz bola sestricky sa chodili na nas zabavat:)no bolo aj smutne co bolo napriklad dievcatko z detskeho domova a takto par deticiek mi hovorilo oni si este ani neuvedomovali...inac s tou zdravotkou som rozmyslal ked sa podavali prihlasky ale odhovorili ma...
Zuzka.......takych ale poznam aj bez ujmi na svojom zdravy. Skratka su to zakomplexovany ludia co neznasaju ludi a v podstate ani seba. No zivot nie je len o peknom a o laske zial.
Nebuchli:)):P Tebe sa to nejak zapacilo snad :P :DD
Niekedy mam tiez pocit,ze som v niektorych veciach podobny ako Hous:) Skratka moje zmyslanie a humor nie kazdy chape.Ale asi ma to tak byt a podla toho clovek spozna,ze to nie je ten pravy priatel alebo aj laska.
To bude mat uz pat rokov?:)) Zlatucky vek:)
No.....ja by som si ta vedel predstavit ako detska lekarka,ale s tvojim pristupom skor ako sestricka na detskom oddeleni:)Lekarka je s dietatom len par minut a sestricka na oddeleni velmi casto:) No len ma tak napadlo........snad by im pri tebe nebolo lepsie ako doma.
no tak to je pravda tiez..ale na toto neplatia ziadne poucky ani nic je mnoho ludi ktori beru zivot s humorom a ostatni sa trapia. je mi to vzdy luto vela z tych ludi za prve nemoze za to co sa stalo a za druhe nemoze ani za to ako to bere to je aj od povahy a okolnosti...aj ked by som rada pomohla nie vzdy sa da jednoducho su uz tak poznaceni tym osudom...
jej:D aj buchli?:P
no ja som najskor pozerala ze pri cviceni aby nieco islo sa mi lepsie cvici pri hudbe alebo filme alebo tak:) a potom fakt ked sa do toho tak dostanes:) ma pravdu aj ked si nedava servitku pred usta:) ale chce dobre. to mam rada ze nemusi byt usmev sem usmev tam nastrojeny a pritom moze byt dobry clovek a chciet dobre. a to malo ludi chape ze aj v nestrojenom cloveku sa moze nachadzat dobre srdce...
no nazivo ale nie:D vies doktor:P
no vies co normalne musim porozmyslat:) on je narodeny na jesen si pamatam ako som ho kocikovala chutnucky bol:) a teraz asi bude mat 5.
mno to asi nebudem...mam rada deti pokial su vychovane nemam rada rozmaznane a hlavne uafektovane prezrete na svoj vek. a zas som mlada ale nenecham si skakat po hlave ani od nasich malych prvakov v skole ked mam chvilu dozor. tento janko ma uz pozna vie co moze a co nie ale vacsinou ma aj tak dostane :DD ked on je taky mily sa vzdy zabavime len treba davat pozor co poviem aby sa to neotocilo proti mne:DD