podte so mnou

lDenzl

zuzka...........moze a nemusi to mat suvis. Je dolezte to aby si to povedala lekarke a su nutne nejake testy.Mam pocit,ze uz sranda by mala ist bokom a cim dalej to budes oddialovat,tym to moze horsie dopadnut.Nechcem ta strasit.
Tlak mas v pohode? Co ta tak pri nej vytocilo?

zuzic

denz...pred polhodinou som rachla, ale predtym som stretla triednu a som sa dost nastvala vies odkedy si mi povedal tak to pozorujem ze kedy a tak...myslis ze keby som sa tak nenhanevala neodpadnem? ze to ma nieco spolocne?

zuzic_

jej to je haluz:DD si neviem predstavit ani:DD sak to ste boli este male deti to muselo byt hrozne:DD ale za tu srandu...to podla mna fakt stalo:)
mno hej...obcas dlhsie niekedy kratsie ale da sa chodit vacsinou...ibaze ked pojdem stavim sa ze pojde so mnou...a aj ked poviem doktorke vsetko vies si predstavit co mi povie? ved ona mi neveri a takto sa uz bojim ze ma posle voladke....ale skusim poriesit aspon nieco uvidim aku bude mat naladu...
denz...ty naozaj nevies ako to v nasej skole funguje...ono jasne ze mam pruser ja lebo vlastne som odhahlila ostatnym niektore podvody co sa deju...ani o penaznych veciach co su podvody sa nehovori...a toto som mala iba ja zle sak som skoro schytala zapis a sadla si na mna povedala vsetkym ucitelom uplne nezmysly o mne..jednoducho netrapi ma to ibaze ked si zas nieco vymysli na mna a povie mame, mama o nicom nevie a potom neviem ako bude...
ale nezere ma to, prihlasku mam poslenu skolu mi znicit nemoze a uz len sest tyzdnov:)
no super a teraz musim padat jak sa mi nechce ist:(
papa:)

lDenzl

No tak doma sme to nejak stiahli lebo to bolo chutne a sladke a zacala sa nam motat hlava,tak sme sli robit zhyby na prasiakoch:P To velmi nepomohlo a sli sme potom do mesta a smiali sme sa snad na vsetkom:))) Potom sme zasli do nejakej restauracky na toaletu a macali sme sa v studenej vode,ze nam to pomoze.No taku srandu si nepamatam:)) Horsie ale bolo ak sme sa vratili este trochu napity a rodicia nam narezali:P Ale mam pekny zazitok:))

Teba stale tak pobolieva noha?:( Tak aspon mas dovod ist k lekarke a povedz jej o vsetkom a potom tu spravu ukaz mame a urcite uveri ak to bude mat cierne na bielom od lekarky.

No mate rodicko?Ale ved ty si nespravila v skole ten problem......preco by si mala mat zle.....??

zuzic_

ajoj:)
tak co ste robili?:D povedz prosiim:))
mno som sa uz stihla naucit od rana na pondelok ale teraz o druhej mam nieco takze ak sa ozvem tak vecer...
som ti chcela k tym rodicom. takze vcera bolo fakt cudne lebo som trocha krivala no a mama zacala na mna hucat ze nech idem k ortopedovi..som sa spytala ze co tak zrazu ked mi zakazovala? a ona ze sak ked chcem nech poriesim tu nohu ale ze nech sa na ine nehram...som to nepochopila...takze ona vlastne chce aby som poriesila nohu ale to ze odpadavam a je mi zle to ma na haku? alebo neviem...
teraz mam v utorok rodicko a ona nevie ani o mojom prusere ani o tom ze mam problem so spoluziakom ani nic...a triedna si na mna sadla takze bude rozoberat a mam o nicom nevie takze bduem mat problem ale nepoviem jej to...
a s tym pangaminom som povedala otcovi ze ci mi ho dnes nekupi a ze by som bola rada keby nabuduce ostalo medzi nami...nic nepovedal tak uvidim...
maj sa zatial ahoj:)

lDenzl

To ti radsej nebudem pisat ako nam bolo a co a ako:DD

Jeej:) Tak dobru nocku Zuzka:) Potesila si ma s tym spankom:)
Tak zajtra:) Pa:)

zuzic

mno idem spat fakt:)
takze si so mnou dnes spokojny dufam:))
zajtra ti k tomu chcem este nieco napisat ak mozem...
zatial sa maj ahoj:)

zuzic

martin je najkrajsie na svete:) preto hovorim:)
vies...ja to berem tak ze..mam teraz problem vacsi ktory chcem poriesit a dovtedy toto ako problem nevidim..teda aspon nie ako taky velky...
no neviem..hadat sa nebudem ale poriesim to s otcom..
hej?:D a co ste vystrajali?:D

lDenzl

Martin?:) To je pekne meno podla mna:) ci?:)
Ale par rokov je dlha doba ak sa jedna o problem..... Ci?? To nevidis ako problem?
Nekupili? Preco?

Ja kedy?:DD Som mal 11 ?:DD S bratrancami u nas doma:D Sladku ceresnovicu ci ako sa to vola....liker :DD No bola sranda ako nikdy:P