podte so mnou

zuzic

tak chod si radsej oddychnut denz dobre?
mno a ja som prave po takomto pocasi isla po vonku:P ma skoro odfuklo:)
ale ja som neni skulava prestan mi vyrabat komplexy:DD
nie som chcela triezvo premyslat:D to sa ale u mna neda casto:DD mno a pred chvilou som sa tu aspon 5 minut vkuse rehotala jak opica:DD a zas brat na mna pozeral jak na blazna ale sak si zvykol uz hh:))
mno...a tiez by som povedala ze uz nic chutne ani neni zdrave:DD
a uz radsej nepis chod oddychovat...a od coho si tak unaveny?:( sa setri koho budem otravovat:P

lDenzl

No ak sa za nove rata aj to,ze nevladzem dnes ani tu na fore pisat o unavy a pocasia:P:))Tak asi len to:D

Ved aj skulave oci vedia zaujat:P:))) Ci nie?:)))

Hodku si sa nechcela smiat??:)A co sa modlis ruzenec??:P Tak sa trochu ukludnim teda:P:))

Papkaj drozdie a nech ti padne na uzitok:)Chuti hnusne ale nie vsetko hnusne je nezdrave:))

zuzic

mno tak dobre...ja len ze ked teraz ani cvicit nebudem tak si chcem dat pozor aby som nenabrala by ma nastvalo som to tak krvopotne zhadzovala:DD
hej?!:D prestan zas:DD sa zas musim smiat a to osm chcela aspon hodku ostat vazna a rozmyslat:DD
no dakujem ti pekne ze ja a skulava:D ja mam pekne ocka:)
no sak ja neviem ci by si mal:D to by si mal ty vediet:DD

lDenzl

Ty uz mas viac ako 14?:) Jaj?:P:)))
Pekne to papaj a nestaraj sa ci priberies alebo nie:)Nepriberies. Ja ich denne zujem asi 15-20 a som tu a bez zvysenia vahy :)
Jaaaj.....tak ty si aj skulava?:)) :P
No....si raz odrezes aj nieco ine.:P

Ja co mam nove??:) Mal by som?:)

zuzic

jj je pre deti do 14 tusim:) sa dam na to aby nahodou vies by ma nastvalo keby kvoli tomu priberem:P
mno si rob haluz zo mna:D do blizka vidim uplne v pohode:DD ale sak...bol krivy ale aspon som mala vydatnejsiu veceru ako inokedy ked si spravim:DD
a ty co?:) co mas este nive hm?:)

lDenzl

No ziadne odpadavanie nie je v normale. Je to nieco co signalizuje nejaku poruchu v organizme nasledkom coho mozog reaguje ako reaguje. Dufam,ze to uz lekarke nemienis zatajovat. Rozne testy od odberu mocu,krvi a merania tlaku a nasledne Ekg a vysetrenie mozgu ak sa nic nenajde beznou metodou.

Ake tam mas davkovanie?:) Malo by tam byt aj pre deti:) Nie je tam take??:) Ak nie.....takych 7 za den si uzivaj v pohode bez nasledku priberania:)

No a este aj krivo vidis:P To uz vazne popis vsetko a zanes lekarke aby si na nic nezabudla:) Aj to krive rezanie:P

zuzic

no ja fakt neviem:( ale podla mna neni vysoky ani nic ale teraz mozno bol...i ked ja som sa uz davno tak nevytocila a bola som od vcera trocha dost nahnevana tak mozno mi toho bolo uz vela ze preto mozno tak...
a co ako bolo?:)
no hej mam pozitivnejsie:) napriklad ze som bola s otcom v lekarni a kupil mi pangamin:) a rozmyslam ako sa to bere lebo tam je ze tri krat za den po sedem hm...nezda sa ti to vela?:)
mno a trocha upratujem lebo som uz naucena:) no a pred chvilou som dosla na to ze neviem ani odkrojit chleba hh:DD som taky cudny odkrojila na jednom kraji hruby na druhom tenky:DDD

lDenzl

Nevies nehodou ako to mas s tlakom??
Normalne to nie je zuzka,ze ta rachne o zem pri zlosti alebo pre nieco ine:( To musis lekarke povedat.
Mas dnes aj nieco pozitivnejsie?:)
Ja som bol pozriet Euroveu nakupne centrum dnes.Taky chaos trosku.

zuzic

tak ma nestras...no hej mal by byt v pohode teda naposledy bol..ale teraz to bolo ine jak predtym...jednoducho ma vytocila, povedala mi dost veci co ma dostali a potom ma zacala tak cudne bolet hlava a aj taky tlak v usiach som citila a bolo...neviem ci som to len take nervy alebo co lebo potom ma bolela este hlava a teraz uz vpohode vsetko...