pocuvat francuzske pesnicky
podte so mnou
nie v skolke ale ked sme isli uz domov tak sme sa rozpravali no a maly zacal strielat s dazdnikom vtaciky:) tak ho to bavilo:P ale inak ma zvieratka rad:) a taky ze nech si aj ja zastrielam:D tak sme si robili srandu som kukla ci nikto nejde a som namierila na drozda a akoze vystrelila a ja som si nevsimla takeho uja co isiel oproti:D a on len ze co slecna trafili ste?:DD som sa skoro prepadla:P a maly ze no a ja som trafil uz troch:DD
no to je tak...som si uz zvykla, ta bude bud trapit kym nepovies zle alebo ti jednoducho nezapise...ked sa ozvem tak povie ze ci chcem aj zapis na vyrusovanie...to iste je aj na matike povie ze skusa na znamky a u nej su len dve znamky pri skusani a ked mas 5 zapise a 1 nikdy nezapisuje:P to vsetci...
inac ak sa nic nezmeni pojdem v stredu tej doktorke ak tam bude a ak mam na to nepride sak aj teraz sa dozvedela o tom pangamine a nebola moc nadsena ale sak nech si hovori co chce som jej povedala ze aj hypochondri musia byt:P
Co sa ti v skolke podarilo??:)))
To co je za system,ze druhu ti nezapisal??
Si mu mala vlepit nech sa spamata a pekne mu povedat,ze ani sliepka zadarmo nehrabe:P :))
hh:) prepac som bola v skolke za malym:)) sranda no zas mam o trapas viac:P
mno sak:/ som rada ze uz odchadzam lebo s nou to bolo...
mno hej dva razy:D prvy raz ze nejaku kocku a druhy raz som vyrusovala tak ze nech idem. a ja ze sak som prave doodpovedala:) a on ze sak nevadi pojdes s ineho...tak som isla nakoniec z cievnej sustavy co je dost stalre ucivo no a dala som za 1:DD obidve odpovede 1:) to ma bavi:) ale druhu mi nezapisal tutko:P
Tak zrejme sla na tu skolu ucit s umyslom zneuzivat chalanov a mozno jej tiez zacalo hrabat,ze nema priatela:P :))
Nikdy nevies co takej zakomplexovanej ucitelke vlastne je:)
Dva krat ta vyvolal na jednej hodine??:DD Ty brdo:P :))) Co si schytala??:)))
mno to hej:) az na tom...ze ona sa smiala na tom videu:/ to je ta tava co na mne sedi ona miluje len grazlov...
no odpovedala som:) dva razy:) a ucitel presne jak osm horovila ze teraz si vyvolame nejaku kocku...a kde su vsetky?:D a bolo:P chalanov sedem:)
mno na lad:P
dobre:)) popozeraj zaclony este a potom povedz:D
Ved nie na darmo sa hovori,ze pod lampou je najvacsia tma:DD :P
Tak dnes budes asi viac krat odpovedat:DD Kolko je chalanov??:)))
A dnes by som ti neodporucal v tom chlade co je von ist na korcule:) Ak uz.....tak si rovno zober korcule ale na lad:DD Sa ochladilo a po naprsani podla mna aj zamrzne:P:))
Tak teda budem o radu pytat teba ak sa nepohnevas:) Mozno dnes popozeram zaclony a ak nic nenajdem......poprosim o radu:)
mno zas nasa skola je tym znama v meste...ze vola sa cirkevna ale ma ovela horsiu uroven ako statne...mno asi tak:) spoluziak pozera neslusne video a ucka sa smeje a vobec jej nevadi:P
jaj ale to je rozdiel:D ked som sama som stredobodom a dnes mi to fakt nechyba:P ale uz len jedna hodina jaj...s takym onicom ucitelom on vzdy ked skusa strieda ze chalan a baba...takze to mam iste odpoved:)a dnes ani korcule nepojdu no blby den to bude ak niekoho nestretnem este po ceste domov:)
no vidis:D ja ti najdem napady ked nebudes vediet co sit:)
No paradna vychova v tej vasej skole teda:P To vam zapnu sexi stranku a maju ucitelia od vas pokoj??:P
Tak ale mne by bolo fajn medzi tolkymi dievcatami :P :))Ja by som sa ani trosku neponahlal domov:)))
Vidis??:DD Zaclony som nepozeral:P Asi nieco poknuram a urcite bude nieco na sitie:)))
:DD
mno sak nas nepustia lebo neposluchame:P radsej nas nechaju na pc ale aby sme boli v skole:) sak sme osmi zas tak fakt nechapem naco sme este tu...a ja zas jedina baba takze uzasne:P
fakt?:) ups:)) ja som to este nepocula:)
a to si za dva dni zosil vsetky zaclony aj vsetko doma?:D ze nemas co zosivat:)) u nas kolko by si hladal vzdy by si nieco nasiel:D
Ja ti dam kazdy vecer priskoro na spanie:P :)
Kolomanko podla mna musi existovat ked som ho videl:)) No co este o tebe.......ved vcera som len zacal:P:)To nie je take lahke zistit vsetko:)
A co vas nepustia domov??:) Lepsie sediet na pc v skole?:))
Nemam co zosivat:P:) Ale nieco hadam este nieco vysnorim:)