podte so mnou

zuzic_

ze?:) podla mna je kazdy vecer skoro na spanie:D
mno urcite:DD kolomanko take aj existuje?:P hh a co ti este o mne hovori sklenena gula?:) hm?:)
mno dneska druhy raz na pc dve hodiny mame volne:))
inac sijes este?:)

lDenzl

:) Tak to spanie som zobral vazne :) Len vcerajsok bol prilis skoro na spanie:)

No bude Kolomanko:) Len ty o tom este nevies......ja to vidim v sklenenej guli :P :)

Ved v pohode mail:)

zuzic_

denz este chcem, prepac za tem mail co som ti poslala asi bol moc chaoticky ale poslala som ho dost v strese prepac...teraz som v skole a ma z toho strasne rozbolela hlava vsetko sa mi zas kruti rozmyslam ze pojdem za riaditelom a vypytam sa domov lebo triedna ma nepusti...

zuzic_

mno napadlo ma ze siet asi:)
alebo ze si to s tym spanim zobral vazne?:P
mno ale pozvem ale dobre tak nech sa opiju mne je to uz jedno len nechje aspon manzel triezvy:DD
mno iny typ:) niekedy ti poviem:) ale jozko to nebude:D ja poznam krajsie meno:) najkrajsie na svete ale sak na mene nezalezi:))
verit si neni lahke..ale snazit sa da vzdy:) a hadam to vyjde ked nie tak mam este unikovy plan:)
setrim sa denz...aj tyzden neecvicim a pride to zas to bude nieco ine ale ved teraz nebudem nic robit chvilu:) a jozko nebude:DD

lDenzl

keeeeeeeeeeeeeelu aj so sietou!!!!!
Ma drbne asi!!!

Tak nepozyvaj vychodniarov a skandal nebude:P :)))

Aky mas typ??:)Nie Janko ale Jozko musi byt?:)

Preco si prestavas verit?Sa mi zdalo,ze za svojim cielom ides.Hmm.
no zuzka mala by si sa zacat setrit.....ved co ti po case povie Jozko???

zuzic

nie:DD ale nechcem tam mat nikoho na mol ozraleho. moze sa pit ale nie ze tam budem mat skandal:P
ty prestan:D ja mam iny typ:P
no to nebude:( ale budem sa snazit ako najlepsie budem vediet. aj strednu budem makat kym sa nenaucim ani spat nepojdem.
ja este odvtedy:) ked prezenem alebo dlhsie chodim...ale dva dni to iba trva mam odskusane uz:)) tak dame ine cviky zatial:) no ale vies aky premakany tahak mam?:) na ten nedojde ani keby co robil:) a pre janka mam co spravit sak on je malicky:DD

lDenzl

to hadam nechces mat na svadbe len malinovku:PPP

Tak ale 11 rokov az tak vela nie je:)) Nikdy nehovor hop :))))

No vidis:) Vyska bude hotova co by dup:))
Si sikulka:)

Znova mas problem s nozkou?? Tak fakt radsej rob tie tahaky:)Aj pre Janka par mozes spravit:))

zuzic

jaj:D ale na mojej svadbe sa nikto neopije:D na mol nebude nikto to ti garantujem:)
ale on je dieta:DD neplas ma fakt sa zacinam bat:)
ja a naserkat ta?:P ved ja som poslusna kedy som sa naposledy nastvala hm?:)
no neviem...ale ved ok:)
mno som si povedala ze idem cvicit...ale volako ma boli zas noha tak asi az o chvilu:) zatial dorabam moj extra specialny tahacik:))

lDenzl

Ak si slahnes vinka.....budem dvojmo:P :))

No len sa na cas kym vyrastie nespoliehah:))My chalani si pamatame aj po rokoch:)))

Zuzka:)Ja ti verim a viem na sto percent ze zvladnes aj tu vysku:)Si sikulka :) Fakt som o tom presvedceny:) Jedine ak by si ma chcela naserkat:) S tym ale neratam:)

Mna sa nepytaj v com mne babo zmenilo pohlad na svet:)) Zena to vnima uplne inak:) Ved zistis a das mi za pravdu:)