podte so mnou

zuzic

no ty mas vkus fakt:DD a co tak martin toho nemas na sklade?:P
no vidis:) takze nepotrebujem zatazovat brata ked mozno o par rokov najdem priatela:) ja sa nestazujem len som ti chcela povedat ze ak tej doktorke nepojdem nebude to mojou vinou ale ja tam pojdem! aj ked by som sa mala prehrabat:P inac ten pangamin mi nekupili jak som si myslela zajtra to poriesim:)
ved jasne:D ja neurazam len som sa pytala:))
v kolkych si sa prvy krat opil hm?:)

lDenzl

Tak Bonifac:)))
Ved som tym nemyslel,ze poplakat:) Ale tak sa otvorene porozpravat a mat kontakt stale s tou osobou:) Ved jasne,ze najdes v buducnosti oporu aj v priatelovi :)
Ved potom to bude nadherne:)

Ja som bol poslusny chlapec:P Tak neurazaj:DD

zuzic

ale jozko co ja viem:D nemas este nejaky napad?:)) a ten uz zoberem:D
preco je tak dolezite? nevyplakavam sa nikomu na pleci a ani po tom uz netuzim...chcem len pokoj, lasku mam aj brat aj kamaratka a verim ze v buducnosti sa najde este niekto kto ma bude lubit...
ty sa stazujes na pubertu...ale aky si bol ty hm?:)

lDenzl

No ked Kolomanko sa ti nepaci...:)))Tak Jozko:))))

Dolezite je mat hmatatelnu vrbu v prvom rade o ktoru sa mozes aj opriet. Ja ani nik na tomto fore to nie je.Hmm...
A brat je podla mna fajn napad:)

No uz urcite nebude pit:DD

zuzic

preco jozko?:DD zas zaparas:P
ved ty o mne vies skoro vsetko:) a mas este aj carovnu sklenu gulu takze uplne vsetko:DD ale ne...ked raz nazivo stretnem cloveka ktoremu poviem vsetko budem rada mozno bude lepsie...a mozno nie...mozno sa to zas otoci proti mne...uvidime...
no tak:) aspon ze sa zhnusilo:) teraz uz hadam skusat nebude:)

lDenzl

Kludne aj Jozko:P

No je dobre ak o nas vie vsetko aspon niekto.Nemyslis? Teda takmer vsetko. Podla mna ano.

Taka podarena partia dievcat to bola na oslave u kamaratky......sa jej to riadne zhnusilo.:)

zuzic

oki:) tak budes obcas moj druhy maly janko:DD
preco neni dobre? co sa moze stat? verim ze ma lubi a ze aj ked sa o mne dozvie nieco co neni pravda ze ma bude mat stale rad...mam ho rada velmi ale nemyslim si ze by som to s nim chcela rozpitvavat...verim ze ma bude mat stale rad a bude mi verit teda aspon v tomto...
:( bola s kamaratmi alebo bola az tak nestastna? tiez som mala sto chuti niekedy...ale tym sa nic neporiesi takze neskusam...

lDenzl

Z dospievajuceho na dieta:P:)) Ok?:)))

No niekto by mal v rodine poznat skutocnu tvar pozadia a mal by to obcas prevetrat.To nie je takto dobre.:(
No smetne nie,ale pripita uz raz dosla teda......

zuzic

dobre:) tak ty sa menis podla potreby z dospeleho na dospievajuceho:D uz si spokojny?:)
teraz urcite nie...je citlivy chlapec chcem aby sa mohol sustredit na ucenie a vo volnom case aby bol stastny a nie mi robil butlavu vrbu...a okrem toho...neviem ci by vsetko pochopil. neviem ani ci mi naozaj vo vsetkom veri...ale ma ma rad:) preto som rada po porozumeni rodicov uz netuzim ako som davnejsie tuzila...som stastna aj bez toho:)
:P no jasne a v com?:DD ale aspon nepodpaluje smetne kose ze?:DD