Chcel by som ísť na liečenie kôli bolestiam krčnej chrbtice ,krčných stavcov po záhlavie. Následne z toho sa dostavia bolesti hlavy.Precvičujem doporučované cviky, asi 2 mesiace, ale bez výsledkov. Keď s cvičením trocha preženiem bolesti sa mi neuveriteľne zvýšia.Ani lieky proti bolestiam mi nezaberajú.Aj keď mi bolesti chrbtice v určitých polohách povolia, bolesť hlavy neustupuje.Bolí ma hlava 10-15 hod.denne.Liečil som sa aj akupunktúrov 10 návštev, ale bez úspešne.
POMOŽTE-Poraďte liečebňu krčnej chrbtice
fantomka elektrická akupunktura
zdravie Myslis take to stlacanie kadejakych bodov? Tak to mi pride este neuveritelnejsie, ze by to malo cloveku pomoct :/
fantomka dnes sa používa aj bez ihiel akupunktúra vývoj napreduje
micheala Tak treba ist nazad k doktorovi a povedat mu, ze to nezabera, bud nech ti da precvicovat ine triky alebo nech dalej hlada pricinu tej bolesti :)
mjanik Boze to by som si ja nikdy nemohla dat tie ihlicky zapichovat do tela, hrozne sa toho bojim, vobec neverim tomu, ze to nemoze boliet a este ked ich ma clovek v sebe tolko
micheala254 A z čoho to máš? Teda čo ti vlastne povedal doktor? To máš z práce také bolesti alebo z čoho? A prosím ťa, nenechaj sa tu tým vydesiť, aj tak si tu niektorí takto iba robia srandu plus u každého to môže znamenať niečo iné ;) Myslím, že ak by to malo byť niečo vážne tak by na to doktor už dávno prišiel...
micheala254 zavolajte ma 0944555844
na chrbticu je najlepšia akupunktúra!!!!!!!
prosím vás, rada by som sa s vami poradila ohľadom bolesti krčnej chrbtice.... tak isto ako zakladateľ pôvodnej témy mám aj ja problémy s krčnou chrbticou.... už pár týždňov precvičujem cviky na krčnú chrbticu, ktoré by mi mali podľa doktora pomôcť a uľaviť od bolestí, ale zatiaľ to vôbec nie je lepšie.. začínam byť trochu zúfalá..a pravdu povediac keď som si prečítala niektoré odpovede v tejto diskusií tak som už aj dosť vystrašená :(
Ja som mala tiez take problemi a nic nezaberalo, doktory nevedeli co mi je, az raz som sa dostala na vysetrenie, kde mi diagnostikovali eurechiho chorobu (nejak tak sa to pise. O par mesiacov n a to som uplne ochrnula