POMOŽTE-Poraďte liečebňu krčnej chrbtice

Príspevok v téme: POMOŽTE-Poraďte liečebňu krčnej chrbtice
ryba60

Chcel by som ísť na liečenie kôli bolestiam krčnej chrbtice ,krčných stavcov po záhlavie. Následne z toho sa dostavia bolesti hlavy.Precvičujem doporučované cviky, asi 2 mesiace, ale bez výsledkov. Keď s cvičením trocha preženiem bolesti sa mi neuveriteľne zvýšia.Ani lieky proti bolestiam mi nezaberajú.Aj keď mi bolesti chrbtice v určitých polohách povolia, bolesť hlavy neustupuje.Bolí ma hlava 10-15 hod.denne.Liečil som sa aj akupunktúrov 10 návštev, ale bez úspešne.

fantomka

lubby No my to davame do zberu toto vsetko, teda to recklujeme alebo mozem sa skusit pozriet ci to este najdem ked budem mat cas :)

Ajja1

Najdi si poriadneho fyzioterapeuta a začni k nemu pravideľne chodiť,ja by som bez fyzioterapeutky už ani nechodila.

lubby

fantomka aha tak to nic, ja som myslela, ze sa mi to este podari zohnat... a ty to este nemas nahodou doma? ze by si mi to napriklad aspon odfotila?
micheala254 to vobec nevadi... mne s tym prisiel taky letacik kde to bolo vsetko popisane, ktora cakra je kde a na co to pomaha takze tohto sa bat nemusis...

micheala254

zdravie111 prepáč ale ja nevolám len tak na nejaké čísla
lubby ale ja sa v tých čakrách a podobných veciach vôbec nevyznám, ako mám vedieť kde si to mám prikladať? :(

fantomka

lubby Fuha, to bolo uz tak tri tyzdne dozadu ale my kupujeme domov iba program, teda tu televiziu a ja si kupujem plus sedem dni takze jedno z toho to bolo isto ale ani jedno uz asi nezozenies :(

lubby

micheala254 u nas je to este v takych zaciatkoch ale v okolitych krajinach je uz dost ludi, ktorim to pomohlo... funguje to na základe toho, že to vysiela energiu, ktora ako keby podnecuje tvoje telo v tom aby sa samouzdravovalo, to je tak zjednodusene povedane ale ak to chces vediet presne tak si to vyhladaj cez ten google, na stranke, cez ktoru sa to da vlastne aj kupit si to mozes precitat podrobnejsie.... no a pouziva sa to tak, ze si to prikladas dvakrat denne na cakru, ktora je v spojitosti s tym tvojim problemom a potom este samostatne na miesto, ktore ta boli... ono by to malo posobit aj takto na bolest, ze vlastne nemusis si davat tabletku od bolesti ale prilozis si to tam a prestane ta to boliet...
fantomka hej presne tak... a v akom casopise si to citala? ja by som si to tiez rada precitala...
zdencha ja mozem z vlastnej skusenosti poveda, ze mi to pomohlo...

zdencha

To ma akoze pomahat na bolest krcnej chrbtice? Nejake koliesko? Tomu teda neverim. Ja som uz tiez zo zufalstva vyskusal kadejake veci ale zatial som nemal stastie na nieco co by mi fakt pomohlo

fantomka

lubby To je ono? Ja som o tom minule citala clanok v casopise, akurat tam o tom bolo, ze nejaka skupinka madarov sa stretla s tym doktorom, ktory to vlastne vymyslel. Ono to funguje na zaklade nejakych magnetov a energie, nie?

micheala254

lubby to je čo prosím? o tom som ešte nepočula? ako sa to vlastne používa? to iba takto držíš na ruke a pomôže ti to?