POMOŽTE-Poraďte liečebňu krčnej chrbtice

Príspevok v téme: POMOŽTE-Poraďte liečebňu krčnej chrbtice
ryba60

Chcel by som ísť na liečenie kôli bolestiam krčnej chrbtice ,krčných stavcov po záhlavie. Následne z toho sa dostavia bolesti hlavy.Precvičujem doporučované cviky, asi 2 mesiace, ale bez výsledkov. Keď s cvičením trocha preženiem bolesti sa mi neuveriteľne zvýšia.Ani lieky proti bolestiam mi nezaberajú.Aj keď mi bolesti chrbtice v určitých polohách povolia, bolesť hlavy neustupuje.Bolí ma hlava 10-15 hod.denne.Liečil som sa aj akupunktúrov 10 návštev, ale bez úspešne.

lubby

micheala254 to asi nie, aj ked som sa tam na to nepytala ale pochybujem, co ja viem tak sa to da kupit iba tam na ich stranke ako som ti pisala :) ak si si to uz pozerala tak cenu uz tiez vies...
kuzelnicka ja som tiez najprv citala svedectva inych ludi kym som ho kupila a vidis neolutovala som... niekedy sa oplati aj zariskovat ;)
harpera na to mas pravo ale tak vies, je nefer nieco takto odsudzovat ked si to pred tym nevyskusala...

harpera

Ja taketo veci tiez moc neuznavam, aj ked viem, ze mozno nieco z toho funguje, clovke nikdy nevie co z toho mnozstva fakt zaberie. Podla mna je lepsie sa spoliehat radsej na medicinu a lekarov :/

kuzelnicka

Veď práve to, že neviem či by som to takto riskla vieš, kupovať niečo keď to nemám osobne odskúšané alebo aspoň niekto z mojich známych, niekto komu verím. V tomto som dosť taká nedôverčivá, keďže je taká zlá doba

micheala254

lubby dobre ďakujem nájdem si to. len som chcela vedieť či sa to nedá náhodou aj v lekárni alebo takto kúpiť. a koľko to prosím ťa stojí?

lubby

zdencha nie...neviem ako inak ti to uz mam napisat...jednoducho su tam magnety, ktore vysielaju energiu, ktora pomaha telu liecit sa...lepsie to uz ja neviem fakt vysvetlit...ak to ani z tohto nepochopis tak ja neviem, skus si to uz vygooglit alebo co...
micheala254 je normalne stranka kde sa to da objednat, original kde o tom vsekto aj napisane...pokial viem tak zatial sa to da objednat iba odtial...
kuzelnicka hej hej kludne aj na bolesti klbov sa to da vyuzit...to je asi vacsina ludi taka ale vies, kym to nevyskusas tak nemozes vediet...

kuzelnicka

Aha, to nie je iba na chrbitcu, ja som myslela, že hej. A také ako bolesti kĺbov a tak to vie riešiť? Myslím také pravidelné, respektíve chronické. Keď ja neviem, proste som taká, že pokým niečo nezažijem na vlastnej koži tak tomu moc neverím a takýmto veciam už zvlášť nie.

micheala254

lubby zaujímavé, by som nikdy neverila, že niečo takéto by mi mohlo pomôcť. ale už som také veci vyskúšala na bolesť, nič nezabralo, že som už ochotná vyskúšať fakt všetko. kde to môžem kúpiť?

zdencha

Ale aj tak mi to pride takze zvlastne, nerozumiem tomu stale. Ono to nejako vsakuje tu bolest alebo co? Ci ako to funguje, ja si to vobec neviem predstavit :( Asi si o mne musis mysliet, ze som blondina hlupa alebo co ale proste mi to nejde do hlavy

lubby

kuzelnicka to nevadi... to je na Polarise prave to dobre, ze to mozes vyuzit pri bolesti skoro vsetkeho, ci ta boli hlava (to asi bolieva kazdeho raz za cas) alebo ta bolia klby, zaludok a podobne...u nas sa to vyuziva na vsetko, minule som ho este aj susede poziciavala lebo ona mava strasne silne migreny a vravela, ze uz jej ani tabletky vobec za tie roky nezaberaju aj ked si ju da hned....tak som jej to dala reku vyskusajte suseda a tiez sa mi najprv smiala a za 20 minut prisla za mnou, ze kde to moze kupit :D