POMOŽTE-Poraďte liečebňu krčnej chrbtice

Príspevok v téme: POMOŽTE-Poraďte liečebňu krčnej chrbtice
ryba60

Chcel by som ísť na liečenie kôli bolestiam krčnej chrbtice ,krčných stavcov po záhlavie. Následne z toho sa dostavia bolesti hlavy.Precvičujem doporučované cviky, asi 2 mesiace, ale bez výsledkov. Keď s cvičením trocha preženiem bolesti sa mi neuveriteľne zvýšia.Ani lieky proti bolestiam mi nezaberajú.Aj keď mi bolesti chrbtice v určitých polohách povolia, bolesť hlavy neustupuje.Bolí ma hlava 10-15 hod.denne.Liečil som sa aj akupunktúrov 10 návštev, ale bez úspešne.

lubby

micheala254 ja som tiez mala takyto problem, kvoli sedavemu zamestnaniu ma bolievala krcna chrbtica velmi dlho, chodila som aj cvicit, to mi trochu pomahalo ale nikdy ta bolest nezmizla uplne a tak som hladala aj nejake alternatvine sposoby liecby a narazila som na Polaris Disk... ten mi vlastne pomohol aj od tej prvotnej bolesti chrbtice a postupne mi ju aj vyliecil... pridam ti sem aj fotku aby si vedela ako to vlastne vyzera ale ak si to zadas do googlu tak ti vyhodi aj odkaz kde si mozes o tom precitat viac...

fantomka

krinka Je to pravda ale co ineho navrhujes ked jej nic ine nezabera, ani tie cvicenia. Nemoze uz takto zit uz navzdy

krinka

@micheala254 tak v tom s tebou plne súhlasím, riešiť to liekmi proti bolesti to v podstate nie je riešenie... aspoň nie dlhodobé no...

micheala254

mirkamima akože aké lieky? od bolesti? to ja nechcem, ja to chcem vyriešiť a nie tlmiť bolesť stále...
koliesova nie nie tohto sa ja fakt bojím, ihly nie sú vôbec pre mňa...

Koliesova

hm tak to teda vyzerá tak, že si už asi vyskúšala všetko až na tie alternatívne medicíny. sama som na tej akupunktúre nebola ale kolegyňa pár krát bola keď ju bolievali kríže a vravela, že jej to pomohlo. za vyskúšanie to možno stojí len si tiež neviem predstaviť ako to je s tými ihličkami či to cítiť a ako hlboko sa to vlastne zapichuje

fantomka

zdravie Tak to teda neviem co je lepsie ci ihly alebo rovno elektrina :D Ja neviem, mozno to niekomu pomohlo ale ja mam proste odmalicka aj taku nedoveru k takymto alternativnym medicinam a aj strach, vsetko to je take bolestive

Mirkamima

Dobry den na bolest chrbtice by Vám mohli pomoct lieky a mam super stranku kde mozte vyuzit kupony na lieky -odkaz odstránený-

micheala254

mjanik ja neznášam ihly... to by som asi nikdy nedala :/
envelin no prakticky povedal, že on nevie, vraj možno z práce alebo spávam v zlej polohe alebo ju mám jednoducho z niečoho preťaženú... príčinu on vraj nevie ale treba ju rozhýbať... ja sa snažím ale zatiaľ mi tie cviky vôbec nepomáhajú...
koliesova hej to mi odporučil aj lekár, pár krát som tam bola ale tiež sme sa potom dostali k tomu, že mám doma cvičiť tie cviky...