caute....mohli by ste mi pomôct??....mam 16 a uz velmi dlho, aj niekolko rokov, mam pod očami tmavé kruhy. Snazim sa ich niecim zakryt, ale dost to vidno...cim by som si to mohla zamaskovat??..alebo ako by sa dali odstranit??
Kruhy pod očami
a to ochabnutie ako dlho trvá?
Oblicky,pecen...preliecit,to je zaklad.
ako si mam posilnovat ochabnutie oklo ust prosim poradte som zuifala
preco amm ochabnute okolo ust
Skus si na oci kazdy vecer prikladat vyluhovane saciky z cierneho caju. Samozrejme chladne, nie horuce.
Ano,viditelne hnede kruhy signalizuju poruchu organu.
všeobecne kruhy signalizujú slabú funkciu obličiek,preliečiť ich a kruhy zmiznú!
awoyte uz dalej takto nevladzem mam 15 rokov a uz dost dlho aj niekolko rokov mam tmave kruhy pod ocami ked som bola na prev. prehliadke nic take mi nezistili ale starky ma tiez kruhy pod ocami a asi som to zdedila po nom .... uz ich vazne nechcem a rano ked vstanem je to hroza a ked si dam make-up aj tak ich vidno nemozem sa ludom ani pozriet do oci lebo sa hnabim a strasne oc prosim ako by sa to dalo dobre zamaskovat alebo kebyze to mozem odstranit aspon kusok poradte velmi prosim .... nick na azete mam jujuna000 prosim vas velmi som z toho uplne nestastna a v kuse len placem
Ahoj SMUT, napis sem ten chat alebo nazov toho kremu, prosim.Dakujem
skus si kazde rano na oci dat studene lyzicky alebo lad. Zevraj to pomaha a taktiez by si mala ist na kozne alebo zajst k obvodnemu lebo kruhy pod ocamy mozu znacit neaku chorobu podla mna.