Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kruhy pod očami

mata

mam 16 a nemožem sa zbavit kruhov pod očami.Už som vyskušala vela pripravkov na ne a nepomohli mi.Čo mam s tym robiť?

katarinazilina

v 16tke je na kruhy dost skoro, ale co uz. kazdy mame nieco. mne pomaha - pitny rezim (velice dolezite, pravidelne, nesladene), spanok, ocny krem (seeing is believing, Oriflame) a korektor pod oci (tiez Oriflame - odtien GOLD). myslim ze kruhy uz nezmiznu, ale po tom vsetkom su svetlejsie a po korektore ich nevidno.

anjelik9

ja som s tým išla k lekárovi, ale zatiaľ neviem čo vyriešil či nevyriešil a tieť ich mám a neviem z čoho tak na to idem takou vylučovacou metódou =)

vorobľová mária

Mám 2 uzly v pravom laloku štítnej žľazy. Po polroku 1 je taký aký bol, druhý rastie z 12x13x18 mm na 15x15x23 mm. Výsledky mám dobré, len TG sa zvýšilo z 23,8 ng/ml na 56 ng/ml. Je to zlé? Lekárka mi to len sleduje, neberiem žiadne lieky, ale odporúča mi chirurgický zákrok - vybratie štítnej žľazy a potom byť na liekoch. Je to nutné? Čo by ste mi poradili? Budem čakať na odpoveď. Ďakujem.

jarka852

NO JAK TU CITAM NEPOMAHA NIC A NIKOMU..A ANI MNE NIC NEPOMAHA ..ALE JE TU JEDNA MOZNOST ...PLASTICKA OPERACIA..ani to nerobi zazraky ..a je to drahe ..ale ja pojdem..ked budem mat na to ..hehe