caute....mohli by ste mi pomôct??....mam 16 a uz velmi dlho, aj niekolko rokov, mam pod očami tmavé kruhy. Snazim sa ich niecim zakryt, ale dost to vidno...cim by som si to mohla zamaskovat??..alebo ako by sa dali odstranit??
Kruhy pod očami
mam 16 a nemožem sa zbavit kruhov pod očami.Už som vyskušala vela pripravkov na ne a nepomohli mi.Čo mam s tym robiť?
aja pomohlo ti nieco?
v 16tke je na kruhy dost skoro, ale co uz. kazdy mame nieco. mne pomaha - pitny rezim (velice dolezite, pravidelne, nesladene), spanok, ocny krem (seeing is believing, Oriflame) a korektor pod oci (tiez Oriflame - odtien GOLD). myslim ze kruhy uz nezmiznu, ale po tom vsetkom su svetlejsie a po korektore ich nevidno.
ja som s tým išla k lekárovi, ale zatiaľ neviem čo vyriešil či nevyriešil a tieť ich mám a neviem z čoho tak na to idem takou vylučovacou metódou =)
Mám 2 uzly v pravom laloku štítnej žľazy. Po polroku 1 je taký aký bol, druhý rastie z 12x13x18 mm na 15x15x23 mm. Výsledky mám dobré, len TG sa zvýšilo z 23,8 ng/ml na 56 ng/ml. Je to zlé? Lekárka mi to len sleduje, neberiem žiadne lieky, ale odporúča mi chirurgický zákrok - vybratie štítnej žľazy a potom byť na liekoch. Je to nutné? Čo by ste mi poradili? Budem čakať na odpoveď. Ďakujem.
nos slnecne okuliare :)
mam12 ako mam kruhy zakryt dacim inim ako meikapom
kto by my vedel poradit ako sa zbavit tmavych kruhov pod ocami a da sa to vobec