Tvrda a na dotyk bolestiva bradavka

Topiik

Já mám problém takový, že jedna moje bradavka je tcrdá a druhá je normální, mám 14 roků, prosím poraďte !

bradavka1

Ja mam strašne hnusne bradavky strašne velke a škarede cecky som 9viatak mam ist stym k doktorovi? ...bolia ma na dotyk niekedy sa aj stiahnu

scudlik10

mno boli me bradavky pritlacim picha to a myslel jsem ze to je rakovina nador apod ale toto forum mi pomohlo asi to budou ty hormony

hajzlik

hey aj ja som to mal siel som s tym k doktorke a ona sa zomna smiala :D a vysvetlila mi ze to su len niejake hormony a ze to ma polovica pubertiakov a teraz to je uz ok.Tiez som si myslel ze to je niejaky nador a pod.ale nie :D

luxus

takto stvrdnúť a bolieť môžu aj bradavky, ktoré sa napríklad pri športe šúchajú z vnútornej strany o tričko. ženy to poznajú - mnohé si kúpia čipkované podprsenky a nakoniec ich môžu nosiť iba raz za čas, lebo sa im presne toto stane. A preto si niektoré prelepujú bradavky naplasťami, aby si ich nepoškodili, lebo je to fakt "blbá" bolesť. Viem z vlastnej skúsenosti.A aj preto v mojom prádelníku nájdete iba jednu dve čipkované podprdy.

ceky

ja mám 19 a mal som to pred dvoma dňami po kondičnom behu po slnku... stiahli sa mi, stvrdli a hrozne pálili a štípali... myslím že to môže byť aj alergia na slnko alebo fyzická únava...každopádne odborný názor by sa šikol aj na tomto fóre...väčšina z vás však určite iba dospieva:)