Mam nieco tvrde ak pritlacim bradavku a aj to trocha boli newiete coto je
Tvrda a na dotyk bolestiva bradavka
mám jednu bradavku tvrdou a druhou normalni, je mi 14 nevíte co s tím?
Já mám problém takový, že jedna moje bradavka je tcrdá a druhá je normální, mám 14 roků, prosím poraďte !
ja to tiez mam ale iba na jednej...a mam 12 rokov...kedy to asi prejde?
Ti si frajer .. to je puberta .. bradavky rastu do nejakich 18
hey aj ja som to mal siel som s tym k doktorke a ona sa zomna smiala :D a vysvetlila mi ze to su len niejake hormony a ze to ma polovica pubertiakov a teraz to je uz ok.Tiez som si myslel ze to je niejaky nador a pod.ale nie :D
takto stvrdnúť a bolieť môžu aj bradavky, ktoré sa napríklad pri športe šúchajú z vnútornej strany o tričko. ženy to poznajú - mnohé si kúpia čipkované podprsenky a nakoniec ich môžu nosiť iba raz za čas, lebo sa im presne toto stane. A preto si niektoré prelepujú bradavky naplasťami, aby si ich nepoškodili, lebo je to fakt "blbá" bolesť. Viem z vlastnej skúsenosti.A aj preto v mojom prádelníku nájdete iba jednu dve čipkované podprdy.
ja mám 19 a mal som to pred dvoma dňami po kondičnom behu po slnku... stiahli sa mi, stvrdli a hrozne pálili a štípali... myslím že to môže byť aj alergia na slnko alebo fyzická únava...každopádne odborný názor by sa šikol aj na tomto fóre...väčšina z vás však určite iba dospieva:)