Chcem schudnúť a tentokrát zdravo a bez jojo efektu

Príspevok v téme: Chcem schudnúť a tentokrát zdravo a bez jojo efektu
jessulik

ahojte.
no ja som sa tiež rozhodla začať chudnúť.včera som si naplánovala začať s 90-dňovkou ale rozmyslela som si to.vlani som s ňou schudla 15 kíl a ani som to neťahala do konca.lenže všetko sa mi vrátilo.uvažovala som aj nad tým,že vyskúšam zdravú výživu a pohyb.takže za pokus to stojí.tolko dievčat potvrdzuje že sa takto dá schudnúť-dúfam že to pôjde aj mne.vyskúšala som už vela druhou diét aj vela sprostých reklám ale asi teraz zvolím túto ťažšiu a dlhšiu cestu.len tá pevná vôla-ach tá keby bola silnejšia:) nevadí.za pokus to stojí.

ak by mal niekt nejaké dobré rady pre mňa tak s radosťou uvítam a keby sa niekto chcel ku mne pridať to by bolo ešte lepšie.

skončime s diétami a začnime sa trochu starať aj o svoje zdravie.prosím pomôžte mi aby som sa dostala na správnu cestu.
moja výška je 164 cm a momentálna váha je 78 kg.potrebujem toho vela schudnúť a nepôjde to za mesiac ja viem ale pevne verím že sa počas tejto zmeny naučím šport brať ako súčasť svojho života a nie len na obdobie keď znižujem váhu.ak sa najde niekto kto tiež chce zmeniť svoj životný štýl a spraviť takto ničo pre seba tak sa prosím ozvite.
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

anandi

ahojte.mam podobny nazor na tieto veci a slovo dieta sa mi prieci.aj ked mam v plane si o nej precitat(mozno tam najdem dake vseobecne dobre rady)tiez je mojim cielom mat celkovy zdravy zivotny styl od stravy cez cvicenie a pak aj vse ostatne.u mna je dolezite hlavne vynechat rafinovany cukor.tiez si musim davat pozor aj na umele veci.inak skuste si rady z oblasti vyzivy pokukat na sportovych strankach ako napr. trener.sk sportujeme.sk prip. muscle-fitness.je tam vela dobrych rad o vselicom.

jessulik

chcem sa spýtať na váš názor.
stravujem sa už 5x denne.obmedzujem pečivo-skoro vôbec ho nejem.užívam vlákninu,pijem aspoň 2l vody.vylúčila som sladké aj limonády aj mastné.začala som aj cvičiť tak prečo mám o kilo viac na váhe ako včera? čo robím zle?

fialka666

...tak mne L-carnitine pomohol tiez...brala som ho dokonca nalacno pred cvicenim (asi 30min.) 3x tyzdenne a za mesiac som dala prec 1,2kg tuku!!! (podkozny tuk merany pristrojom u lekara). Takze ak nemas ine zdravotne problemy, myslim, ze by to mohlo pomoct.

megy0071

No neviem,určite ti napíšu že je to blbost,no mne to odporúčil trener ked som cvičila.Toto nieje ako tie tabletky na chudnutie,tu musíš aj cvičit.Je to taká pomocná barlička pri chudnutí.

jessulik

ja viem že je to spalovač tukov a kukla som ho na nete ale píšu sa o ňom dobré veci lenže aj o ostatných produktoch ktoré sú len reklami sa píšu na nete dobré veci a že na 100% zaberajú.ale ja som už pokupovala tolko blbostí čo nestáli ani za figu a pritom slubovali mnoho.
preto sa pítam či s ním má niekto skúsenosti. už neverím reklamám čo sa popisuje na nete.každá firma samozrejme vychvaluje svoje produkty.

jessulik

chcela by som sa spýtať na váš názor:
dostala som dodaru L-carnitin 70 000mg.
od včera ho pijem pred cvičením.je to dobré? pomáha to? a neškodí? alebo ak má niekto vlastné skúsenosti s týmto produktom tak prosím napíšte.

Karina

Verim, ze je to pri rodine tazke. Vidim to na svojej mamke - ta sa snazi schudnut uz dlho ale pri tych ochutnavkach obedov, peceni kolacov a chlebov sa to proste neda..:) Ja sa tomu vyhnem tak, ze sa jednoducho v kuchynu neukazem, ale ona to zial nemoze... Ale urcite sa aj v tom bude dat urobit nejaky system, zakladom bude asi pevna vola.

jessulik

možno sa to zdá byť hlúpe ale chýbajú mi pravidlá. skoro každá diéta ktorú som držala mala určité pravidlo čo a kedy môžem jesť a teraz keď sa chcem len zdravo stravovať-len rozmýšlam čo si vôbec dať?na čo mám chuť?a či je to vôbec zdravé a či mi to bude chutiť?
viem že mám piť aspoň 2litre vody,jesť5x za deň ale na nič nemám chuť.
bleee:
čo sa týka obedov varím si sama.nechodím na obedy.mám 2 malé deti takže ani do práce nechodím.dnes som už cvičila 30 minút na orbitreku ale asi som poriadne skĺzla z cesty.nechutia mi ryby ani zelenina.budem sa musieť naučiť mať rada všetko to čo som doteraz moc nejedla.
hena29:
pozriem si to.ďakujem:)
Karina:
áno tie rady sú dobré len sa naučiť pripravovať tie jedlá aby neboli mastné a zároveň aby aj chutili.bola som zvyknutá na vyprážané a teraz si neviem rady s potravinami na prírodno aby mi chutili.asi sa mám čo ešte vzdelávať.
ale ďakujem pekne.
nejak sa musím premôcť a zvíťaziť nad zlozvykmi ktorými som sa držala dlhé roky.asi sa nezmením zo dňa na deň ale chcem to dokázať.
je to ťažké keď človek varí samé dobroty pre deti a muža:) a hlavne tie pečivá ktoré zbožňujem.chleba som jedla skoro ku všetkému a čo deti zbožňujú sú parené buchy a koláče.nuž ale čo sa dá robiť.zmena sama od seba nenastane darmo som čakala doteraz:) teraz to musím zmeniť ja:)

Helus

ahojte baby,ta kniha od Skybovej moze byt super,ana ma Kompliment,studio,v nablizsom case sa po nej popozeram diky za napad.