Chcem schudnúť a tentokrát zdravo a bez jojo efektu

Príspevok v téme: Chcem schudnúť a tentokrát zdravo a bez jojo efektu
jessulik

ahojte.
no ja som sa tiež rozhodla začať chudnúť.včera som si naplánovala začať s 90-dňovkou ale rozmyslela som si to.vlani som s ňou schudla 15 kíl a ani som to neťahala do konca.lenže všetko sa mi vrátilo.uvažovala som aj nad tým,že vyskúšam zdravú výživu a pohyb.takže za pokus to stojí.tolko dievčat potvrdzuje že sa takto dá schudnúť-dúfam že to pôjde aj mne.vyskúšala som už vela druhou diét aj vela sprostých reklám ale asi teraz zvolím túto ťažšiu a dlhšiu cestu.len tá pevná vôla-ach tá keby bola silnejšia:) nevadí.za pokus to stojí.

ak by mal niekt nejaké dobré rady pre mňa tak s radosťou uvítam a keby sa niekto chcel ku mne pridať to by bolo ešte lepšie.

skončime s diétami a začnime sa trochu starať aj o svoje zdravie.prosím pomôžte mi aby som sa dostala na správnu cestu.
moja výška je 164 cm a momentálna váha je 78 kg.potrebujem toho vela schudnúť a nepôjde to za mesiac ja viem ale pevne verím že sa počas tejto zmeny naučím šport brať ako súčasť svojho života a nie len na obdobie keď znižujem váhu.ak sa najde niekto kto tiež chce zmeniť svoj životný štýl a spraviť takto ničo pre seba tak sa prosím ozvite.
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

martinmlm

ja to berem vážne, to nebol žart. známej o paličke ortoped povedal: maximalne 500m pešo denne a nech nerata ze bude v živote ešte normálne chodit. " A CHODIII" 20km na bycikli. nadvaha-maličkost

jessulik

:) to by som mala napísať na všetky zrkadlá okolo seba hehe.. tačiatok terapie.ale počúvaj to nebude dobrá terapia lebo ak si to aj vsugerujem tak prestanem chudnúť a budem jesť kolko sa mi zachce a potom zo mňa spravíš 100 kilovú slonicu:)

martinmlm

takže začiname. krok č. 1: odteraz prestavaš chudnút a na zrkadlo v kúpelni si napíš "SOM STIHLA A PEKNA" máš?

jessulik

maritimlm
to by bolo fajn keby sme si vedeli pomôcť:)mať tak tvoje problémi.ach jaj...
no nie že by som chcela podceniť tvoj problém lenže ja strašne rada jem a keby som bola chdá tak by som jedla asi vkuse:)

jessulik

ceky
prepáč ale neviem čo rozumieš pod pojmom surová strava.to akože aj mäso a vsetko surové?lebo ak ano tak ja by som asi zomrela od hladu lebo ak najdem niečo čo nie je dôkladne spracované alebo dobre upečené tak sa mi to hnusí.ani to neviem zjesť.

jessulik

anandi
mám 30 rokov a vážim sa vždy ráno po wc a vyzlečená.tak preto viem presne že mám o kilo viac.no a dnes som si dala aj vyprážaný rezeň takže ach jaj..... no čo už-už sa stalo:(

ceky

surová strava je odpoveďou na všetko čo hľadáte: mustwatch.hztz.cz

Odhaľte jednu z najväčších manipulácii civilizácie. Ľudské telo je schopné samohojenia!!! A to z akéhokoľvek stavu. Od nadváhy až po rakovinu... Lenže čo by sa stalo farmáciam keby sme prestali byť chorý? Spávne ... ;)

p.s. mám mnoho zaujímavých dokumentov, preto nehávam email...stačí požiadať a určite odpoviem

anandi

plane jedla urcite spravis chutnymi pomocou vsakovakych korenin.skus sa inspirovat napr.v indickej kuchyni!napr.take zeleninove sabdzi ked sa naucis dobre spravit tak to je mnamka!

anandi

jessulik kolko mas rokov?myslim ze vazit by si sa zo dna na den nemala.pocula som ze vaha moze byt v priebehu dna pohybliva o kilo alebo o pol,ked sa vykakas a tak:)poculi ste niekto o tom?aj mne sa stalo ze ked som sa dni po sebe vazila tak som mala raz o kilo menej raz o kilo vacej...