Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem schudnúť a tentokrát zdravo a bez jojo efektu

Príspevok v téme: Chcem schudnúť a tentokrát zdravo a bez jojo efektu
jessulik

ahojte.
no ja som sa tiež rozhodla začať chudnúť.včera som si naplánovala začať s 90-dňovkou ale rozmyslela som si to.vlani som s ňou schudla 15 kíl a ani som to neťahala do konca.lenže všetko sa mi vrátilo.uvažovala som aj nad tým,že vyskúšam zdravú výživu a pohyb.takže za pokus to stojí.tolko dievčat potvrdzuje že sa takto dá schudnúť-dúfam že to pôjde aj mne.vyskúšala som už vela druhou diét aj vela sprostých reklám ale asi teraz zvolím túto ťažšiu a dlhšiu cestu.len tá pevná vôla-ach tá keby bola silnejšia:) nevadí.za pokus to stojí.

ak by mal niekt nejaké dobré rady pre mňa tak s radosťou uvítam a keby sa niekto chcel ku mne pridať to by bolo ešte lepšie.

skončime s diétami a začnime sa trochu starať aj o svoje zdravie.prosím pomôžte mi aby som sa dostala na správnu cestu.
moja výška je 164 cm a momentálna váha je 78 kg.potrebujem toho vela schudnúť a nepôjde to za mesiac ja viem ale pevne verím že sa počas tejto zmeny naučím šport brať ako súčasť svojho života a nie len na obdobie keď znižujem váhu.ak sa najde niekto kto tiež chce zmeniť svoj životný štýl a spraviť takto ničo pre seba tak sa prosím ozvite.
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

martinmlm

Nie som psycho, si myslím:). Cvičím s deťmi karate a zaujímam sa aj o východnú medicínu. anandi sa môžeš pridať k výzve: koľko urobíš brušakov za 5 minút. Ja som dal slabých 112. Kto sa pridá?

jessulik

werika002
ani presne neviem ale ja som tú diétu dosť prerušovala:)ak chceš vidieť moje presné výsledky tak to najdeš na "90-dnovke od 20.1 ale na začiatku to bolo meno jessica len sa na mojom mene niekto zaregistroval tak som zmenila trochu prezývku:)

anandi

ceky , teda ake dokumenty mas by ma zaujmalo?zvykla som na jar jedevat surovu stravu 40 dni ako ocistu.teda 40 dni bol plan:) ty sa stravujes vyhradne surovou stravou cely rok?

martinmlm,si psycholog:)?bo ja by som nechcela ani tak zhodit vela kil,ako nakopnut aby som pravidelne cvicievala a urcila si daky stravovaci rezim ktory by som tiez dodrziavala...bo ja pri nicom nevydrzim,som slaboch:(

169/69

martinmlm

myslím že pri tvojej výške máš váhu akurát.
Načo pribrať.Aj missky majú pri výške 174 cm 49-50 kg.

martinmlm

Na začiatok začneme zľahka. Máte veľké cecky a tie vás ťahajú dopredu a trpí chrbtica. Takže krok č.2: po práci každý deň pred večerou nohy pod skriňu a 5minút brušaky. Prosím nahlásiť počet opaľovaní.

jessulik

a ja že sranduješ:) no predstav si ako by sa zatvárila moja rodinka kebyže sa ráno zobudia a zrkadlo počmárané:)
ževraj nadváha maličkosť:) to ako pre koho.si fakt optimista