seri - doma v podstate všetko zvladam, jasne že ten pohyb je obmedzeny, deti vobec na ruky ani nič dvihať, napr. maso musel manžel vyklepať, to je dosť prudky pohyb, ale inak som varila ja, wecko, zuby sa da zvladnut, je par veci ktore nedokazem, ale su to drobnosti, ktore si v inokedy ani neuvedomim, napriklad som nevedela dat mixer do zasuvky a podobne prkotinky
ja som si dnes rano dala jeden ibalgin kvoli tym drenom, aj sestricka ma upozornovala na nieco sice kratke ale neprijemne, nuz a celkom sa to dalo, kedze som cez vikedn citala ako jedna jacala v ordinacii, tak som bola psychicky pripravena na horsie, tak mi to mozno aj pomohlo, a potom som bola milo prekvapena
takze som sa dnes tiez prvykrat videla a woooow, pridu mi ako velke balony :)))) ale jasne, ze to este sadne a zmekne a odpuchne, ale prvy dojem dobry, fakt asi lepsi ako som cakala,
seri - fakt pridaj aj ty fotku a uvidis moje hruuuuzy pred a riesenie to malo :) len sa nakopnut
no musim este volat dokimu /teraz ma zakrok/ inak damu, ktora ide na vymenu, lebo ich mala pod zlazou a opadli jej
no jedna ta rana po drene mi zacala hoooodne krvacat, zistila som to az doma a podprda je total krvava :(((( tak sme to este doma prelepili ale musim tam zavolat, ci netreba pre istotu na jeden stich, sa bojim aby tam nezostala skareda jazva ked sa to tak otvorilo :((( podla mna to je tym, ze som tam tie hadicky mala dlhsie ako obykle
inak sranda, celu cestu autom som si cici musela drzat, vymole mi nerobili dobre a aj tie tlaky boli silnejsie, kedze bandaz to uz nedrzala, tak aspon na krizovatkach som sa pustila, nech na mna vodici necumia, ze co to robim :)))
teraz je to uz lepsie, no chrbat zasa boli