Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

ahoj daniela, fotky su na inej stranke a pristup ziskas az ked posles svoje foto pred jednej babe tu z fora na mail e.uhrinova@gmail.com k fotkam jej napises svoj nick a ona ti da pristup do galerky

micuska6

atram:
Tak este raz gratulujem. Nedas si foto aj do galerky na omlazeni? Ja k Livee nemam pristup a ked sa mam priznat, som zvedava.
Teraz bude dolezite si prelepovat jazvy okolo dvorcov, aby sa ti neroztiahli. Ja so si ich lepila 8 tyzdnov. Vypytaj si od sestricky z tej ich zazracnej pasky. Mne odstrihla taky kusisko, ze mi to stacilo na tych 8 tyzdnov, ale aj tak som si taku istu kupila v lekarni. Jazvy po drenoch mne uz na tele nenajdes, tak pre istotu mu zavolaj, ako si pisala nizsie. Drzim pasticky, nech sa pekne hojis.
Pa.

atram

tak holky prave som poslala fotky livee do galerky, tak ked prida mrknite :)
uf ako ma teraz bolia, ked boli chvilu vonku :(

sweetlemon

atram
no super, som rada, ze dreny mas uz vonku a teda si si aj cici videla. je dobre,ked sa ti na prvy pohlad pacia, pretoze sa to potom bude uz len a len zlepsovat :) a hlavne nezabudni,ze tu vsetky cakame na fotecky ako supy na mrtvolu :))) hrozne prirovnanie :)))
mne tiez z jedneho drenu islo trosku krvi,ale fakt len kvapky, no tak tebe ide asi viac. a inak jazvy po drenoch mam take vypukle, dufam, ze sa to vcucne, vyzera to, akoby mi zle vybrali sosovicku. musim ist ale do lekarne nieco na to kupit,lebo tam nechcem mat take vytlacene hrcky :(

babule,inak ste to tu pekne rozbehli zase.

seri
tesim aj na tvoju fotku :)

atram

seri - doma v podstate všetko zvladam, jasne že ten pohyb je obmedzeny, deti vobec na ruky ani nič dvihať, napr. maso musel manžel vyklepať, to je dosť prudky pohyb, ale inak som varila ja, wecko, zuby sa da zvladnut, je par veci ktore nedokazem, ale su to drobnosti, ktore si v inokedy ani neuvedomim, napriklad som nevedela dat mixer do zasuvky a podobne prkotinky
ja som si dnes rano dala jeden ibalgin kvoli tym drenom, aj sestricka ma upozornovala na nieco sice kratke ale neprijemne, nuz a celkom sa to dalo, kedze som cez vikedn citala ako jedna jacala v ordinacii, tak som bola psychicky pripravena na horsie, tak mi to mozno aj pomohlo, a potom som bola milo prekvapena
takze som sa dnes tiez prvykrat videla a woooow, pridu mi ako velke balony :)))) ale jasne, ze to este sadne a zmekne a odpuchne, ale prvy dojem dobry, fakt asi lepsi ako som cakala,
seri - fakt pridaj aj ty fotku a uvidis moje hruuuuzy pred a riesenie to malo :) len sa nakopnut

no musim este volat dokimu /teraz ma zakrok/ inak damu, ktora ide na vymenu, lebo ich mala pod zlazou a opadli jej
no jedna ta rana po drene mi zacala hoooodne krvacat, zistila som to az doma a podprda je total krvava :(((( tak sme to este doma prelepili ale musim tam zavolat, ci netreba pre istotu na jeden stich, sa bojim aby tam nezostala skareda jazva ked sa to tak otvorilo :((( podla mna to je tym, ze som tam tie hadicky mala dlhsie ako obykle

inak sranda, celu cestu autom som si cici musela drzat, vymole mi nerobili dobre a aj tie tlaky boli silnejsie, kedze bandaz to uz nedrzala, tak aspon na krizovatkach som sa pustila, nech na mna vodici necumia, ze co to robim :)))
teraz je to uz lepsie, no chrbat zasa boli

9Matulka9

veronika_21
Ahoj.Ja idem tiez k Cervenovi,preto by som bola rada ak by si mi trosku popisala ako to tam prebieha pred opkou a aj po nej,ked tam lezis.Inak musim mu zavolat,lebo sme sa asi nebavoli o tom ci pod sval alebo zlazu,tak teraz rozmyslam ze ani neviem.Ale chcela by som pod sval...

miu miu

veronika 21 mozes mi prosim ta pripomenut tvoje miery...ja rozmyslam presne o tvojej velkosti tak by mi to trocha pomohlo. Alebo posles foto? Jaj a mas stredny profil?