Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

atram
to je Acko? no neverim, to skor na C vyzera :)) fakt tie fotky tak skresluju,ze az sa mi to nezda. no lebo ja mam 65B,bola mi tesna, teraz mi je akurat, takze asi take klasicke B budem nosit potom. predtym som mala 65A,ale vsetky mi odstavali :( a tlaci ta moc to Acko?

atram

podprda je 70A, ty mas aku?
inak sestricka mi tam hovorila, ze to nemam brat ako bernu mincu, ze to neni presne ako u normlka podprdy, tak uvidim, ci sa na tie B-cka vyhrabem, alebo zostanem stale pri A-ckach
ty to ako tipujes na svojich, pred-po?

sweetlemon

atram
no tak velkost sa moc nezmeni,sa ti z nich uz nestrati :) len sa vyrysuju. budu fakt pekne, bude z teba velka kocka, pri tej postavicke..hm :) a aku velkost retro podprdy mas?
moje sa tiez uz pomaly rysuju,cakam,kym budem mat mesiac po a nafotim nove akty :)))

sweetlemon

atram
no teeeeeeeeeeeeeeda, super, sice si este modrinkova :)) ale aj tak je z teba teda uplne nova zena, gratulujem, je to peknucke uz teraz. sa vytesujes, co? :) budu krasne,ked sa uzdravia...

sweetlemon

ametystka
uz som to viackrat pisala,neviem, ci si citkala. ja som brala lieky na oddialenie,no potom som normalne dostala. zatial neviem, ci sa mi to rozhodilo...v kazdom pripade to urcite je najnezdravejsie riesenie, radsej by som to riesila, ako si napisala, upravenim cyklu nejak inak.

atram
idem mrk na fotecky :))

ametystka

Pegy,
správne,:) ja ich chcem posunúť už teraz, ale bojím sa, či sa mi po tabletkách môj ináč pravidelaný cyklus nezblázni a nebude sa dať odhadnúť...čo môže byť pred op problém.
jej, ahoj Livaa, to tebe sa hanbím poslať fotky pred? :))dr. zatiaľ nevolám, čo ak nebude chcieť nič riešiť, jednoducho povie, že mám prísť po krámoch :(