Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

vsak na tom nic neni, ja tiez nemam trojky aby som si z teba srandicky robila, ved si ma pozres aj ty...mne ta galeria napriklad velmi pomohla v tom, ze sa mi to tak lepsie potom premietlo, co tu baby pisu, aj predstavu o sebe som lepsiu ziskala ale fakt je ze ked som tam chcela kuknut, musela som poslat seba, no a co!myslim ze mame vsetky ten isty problem a tu istu tuzbu(ciel)!
:)

ninab

seri, ty mas deti?ja este nie a ani este neplanujem..teda nie tak skoro aby som asi dvadsiatypiatykrat toto odlozila, chcem byt konecne trosku egoistka a cosi spravit pre seba, cosi velke!aj deti budu,ja neverim tomu, ze to tie pevne silikony (pokial nebude 5 litrov mlieka denne) dokaze tak zdevastovat, ze nespevnis cvicenim...
ci mate inu skusenost niektora?

seri

ninab, srandičky čooo :) na a s chlapmi máš pravdu..tí sa bolesti boja jak čert kríža. A veru, zvýšiť sebavedomie si treba. Radšej pôjdem do toho, ako nariekať že nemám prsia a túžiť po nich celý život

atram-waw, že teraz v piatok, tak to teda pozerám. to mi vysvetli ako to robíš, že si tu teraz takto veselo píšeš?? akože nemáš bolesti? normálne funguješ? waaaw waaaw, teraz som v šoku. ja že prvý týžden len ležíš a ledva žiješ..
No a fakt si bola rýchlo doma, toto by som nečakala. Som zvedavá čo povieš ked sa uvidíš, ale tak je tam este opuch, takže vsetko čo zbadáš bude super a časom este krajšie a krajšie

ninab

a este som zabudla pripisat ze uz tyzden je na valetole a umiera od bolesti...tak ma hned aj napadlo, ze ci by valetol na toto nefungoval lepsie ako ibi..

ninab

atramka a nerozumela som tomu co to je vlastne ta bandaz?face?
a mangela mas dokonaleho?ci co..?ty si hovorila, ze ti aj nejak vyrovnavali asymetriu?lebo podla mna by bol spokojny uz len keby si ich mala trosku plnsie...vacsinou to ich zaujima, ci su pekne a nielen velke zaujima vacsinou nas...

atram

nina tiez som manzelovi vravela, ked som ochkala ze on by sa na to nezmohol, ani na cisaraky co mam za sebou a aky su chlapy silaci ......

ninab

seri,jeeeeeej male prsia?no to tu hadam este nebolo!:))))))
toto je aj moj vymysel, ze mam velku rit tak chcem vacsie cici, nie si prva ani posledna,ALE akurat nam tu chcem trosku sebavedomie zdvihnut, ze my sme tie docasne nedokonale bytosti, co si to ako budu vyzerat urcuju samy!
(na rozdiel od posratych chlapov lebo ich 99% by sa na toto nikdy nezmohlo)

atram

ninka, nuz ale nespokojna za 87 tis by som nerada :(((( toboz manzel, ved by ma zozral, viem ze horsie to nebude, a viem ze ani na 100% spokojna nebudem, lebo to by som musela mat iny zaklad pred opkou, ja len dufam, ze to bude lepsie ako cakam....
no prisia vidis vlastne ked vyberu dreny, niekto ich nedava vobec, niekto na jednu noc a fabry dokonca na dve a kedze mi do toho padol vikend, tak ja ich ma na tri noci, preto som sa este nevidela, mam komplet ofasovany a ovatovany hrudnik, joooo teraz som ako pamela :)))))

ninab

atram a to kedy sa teda nove prsia uvidia?ja ze aj dva dni po opke...ci nie?tohto sa aj ja bojim najviac, ze ci nebudem plakat za svojimi...ale dufam ze nie.
myslim ze horsie ako to je, ak to bude bez komplikacii, to nebude- v kazdom pripade aj v tvojom aj v mojom.
vies kazda zena je svojim sposobom pekna, aj kazde prsia, tebe sa nepacili tvoje, mne moje, sice vy ste mi pisali, ze mam pekne..
neboj sa sklamania, ukludni sa alebo ukludnuj sa tym cim ja, ze cely zivot som s nimi nespokojna, tak prinajhorsom budem nespokojna nadalej, dolezite je aby som nebola vylozene nestastna a to si myslim, ze zasa pokial to nie su komplikacie tak nasi lekari nevedia za tolke penaaaze takuto pracicku v podstate jednoduchu (su sice plasticky ale CHIRURGOVIA!zlozitejsie operacie riesia podla mna)nejak hrozne posrat...to mozu akurat komplikacie..