Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

seri, ja som bola na zakroku len teraz v piatok a este som sa nevidela, cize vysledok zatial netusim :(((( bola som u fabryho a u neho sa nelezi, cca 2 hodky po prebudeni ides domov, inde sa zvykne jednu noc spat, prisla som tam na deviatu a o 14,30 som uz bola doma

seri

Atram :)) tak čo si budeme rozprávať, že ano :)) no ale ty si šikulka akčná už to máš aj za sebou. Ja teraz lutujem, že som na md váhala mohla som byť už za peknú v práci a hlavne nastúpiť už s prsami. Ale nevadí, už to nechcem odkladať. A dúfam, že si bola spokojná. Dloho si bola v nemocnici?

ninab-ježkove oči, akože najskôr nabrať odvahu si prsa odfotiť a potom dalsiu vám to ukázať /uff, takže galerka...no ale ked sa tam chcem pozrieť doložím teda aj ja odstrašujúci pohlad na mna.
Inak som vysoká 174 cm, váha cca 58kg. no a malé prsia a velký zadok :))

seri

ninab- a este som chcela...že ten lekár by ťa mohol trošku povzbudiť, ach jaj, nie že či si to nerozmyslíš...Ja viem, že je to lepšie ako keby to bral ako na páse, ale na druhej strane budeš v jeho rukách. Takže teraz čakáš. Ja sa zajtra objednám na konzultačky a uff, musím isť do toho. Trošku riešim prácu, aby som nebola dlho doma. Niekto sa zahojí rýchlo, niekto nie, ani to sa nedá predpovedať.
Takže deti tak skoro neplánuješ? No a partner nech nežiarli ale nech sa teší že si s ním.

ninab

seri posli fotku do spolocnej galerky my odbornicky ti poradime...hahahxixixi xi xi
ja nemam predstavu ani sama o sebe, ale vies o druhych sa inak rozmysla aj radi a kolkokrat je to este lepsie a lahsie ako poradit sama sebe.

atram

ninka zlato moje, este ani ja som ich nevidela :)))))))) takze ani foto neni, zajtra idem k dr, da dole bandaz a dreny a nahodi podprdu, tak hadam volaco uvidim, ale veru, bojim sa toho :((( lebo ved vies ako som vyzerala pred, tak prvy pohlad neverim ze sa mi bude pacit a to manzel caka ze zo mna asi pamela rovno bude :((( tak sa dost bojim sklamania

seri - mna operoval fabry, rekonvalescenciu velmi neriesim kedze som na md, nemam sa kam ponahlat, to ti skor poradia pracujuce baby
a ako sa citim, zatial mi to pride fakt neskutocne, lebo pred mesiacom som este ani na konzultacke nebola :) a uz sa kurirujem z opky, ale ja som taky blesk, toto ma napadlo niekedy v maji, vtedy som vedela ze pred letom nie a tak som si pockala na september, cize mna ked volaco napadne tak zvacsa aj konam

seri

jeej, naozaj vám ďakujem dievčatá...ste zlaté. Uff, taký kameň zo srdca mi spadol, že človek na to nie je sám.
Atram-dakujem za link, zajtra tam píšem.

Ninab-hm, myslím že ale nakoniec bude rád pekným prsiam. podpora je ozaj dôležitá

ja som sa bála aj rodiny..že ako to vezmú atd. ale už som si povedala, že a čo... nebudem stále riešiť či ano či nie..ale že si poviem, prečo nie :) prečo by som nemohla mať pekné prsia.

Inak aby som sa vám predstavila...lebo som sem len tak vtrhla /hanba mi/
Som z Bratislavy, mám 27 rokov, vydatá som 6,5roka a mám dvoch synov. 5r a 3r.
...dalsie tehotenstvo neplánujem. Kedže som ich každého kojila rok, moje prsia sú na bode mrazu z estetického hladiska..

seri

atram - máš dobrého manžela..tak nech pekne masíruje :)
Som z Bratislavy...tak chcem na opku aj tu. Teba kde operovali, aký lekár? S tou fotkou je to dobrý nápad, ach jaj, ako vás tak čítam, nikdy by som si nepomyslela čo všetko je za tým, aký rozdiel v tom a v tom...ja som myslela že len gulaté či anatom. a vo velkosti..už by som viac nevedela špecifikovať. A kedže si to treba premyslieť, fakt budem googliť o dušu.
Ako sa inak cítiš? Rýchlo sa ti to zbehlo, ked na začiatku sept. si mala konzultačku. Aký čas myslíš, že budeš doma?
dakujem

ninab

seri, pozri, aspon stoji stale pri tebe, mne ten moj na moj napad povedal:"majme radsej decko!"niezeby sme mali po 23 rokov a ja studujem a obaja byvame este u rodicov ale ide o to, ze podla jeho reakcie som videla ze sa budeme hadat, myslis ze ma nejak odradilo, ked to prerastlo do vyhraziek rozchodom?pretoze nemoze prezit ze vsetci jeho kamosi sa divaju uz teraz apreboha co potom?:onechodime spolu dva dni ale pät rokov, laska z gymnazia...
akurat mu uz tri dni nezdviham ale pravda je ze kazda z nas ma asi radsej svoje prsia ako svojho ...
byvam pri ziline, na konzulatacii som bola ale nechcem menovat u koho, lebo na prvykrat na mna neposobil presvedcivo, ale po druhej konzult.ak bude stat za to urobim mu reklamu..
no a trva mi to tu asi najdlhsie, na konzult. som bola pred tromi tyzdnami ak nie pred mesiacom a termin operacie ak moje vysl. vysetreni dopadnu dobre mam 17. november, ze preto tak dlho ci si svoje pekne prsia nerozmyslim, tak co mu na toto povies doktorovi?preto neposobil extra dobre...