Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

veronika_21

ahojte, vidim, ze sa to tu zase rozbehlo :)
atram na opke som bola minuly tyzden v utorok, u dr. Cervena a mam 300ml okruhle. co sa tyka vysledku, prsia som si videla na druhy den po zakroku a bola som nadsena :)
sweetlemon ja som si myslela, ze len klaudia je superzena, ta to zvladala po opke perfektne, teraz vidim, ze aj ty aj atram. ja bez tabletiek nevydrzim, ale dnes sa budem snazit, lebo som z nich celu noc vracala. co sa tyka bolesti, uz sa to trosku zlepsilo, ale nechcem to zakriknut.
a baby co ste pred sa bolesti nemusite bat, ja som mala milion chorob a myslim si, ze zapal stredneho ucha je stokrat väcsia bolest ako toto...takze smelo do toho :)))

miu miu

seri podla toho co som tu citala a komunikovala s babami, tak vraveli ze je velmi tazke sa posadit ale chodit, ist na vecko, pomaly sa umyt sa vsetko sa len to co sa musi robit s rukami, tak velmi pomaly a hlavne co musis robit so zdvihnutymi rukami tak boli a nejde to, ale inak robili baby vsetko a halvne opisovali ze je lepsie daco robit aj ked pomaly ale robit lebo im to rychlejsie ubiehalo a ked im svaly a ruky moc oddychovali bolelo to viacej. Opisuju tie stavy skor ako velka svalovka a nie trvala bolest.

seri

atram-takže také že na wecko ideš a tak...a čo s jedlom...to v pohode sa hýbes? normálne ťa obdivujem, ale dodáva to odvahu. Ja som čítala samé také, že ledva sa človek posadí atd.
Dnes teda ideš k dr? držím palce.

ninab-nič sa nedeje ked nebudeš kojiť

miu miu

atram drzim dnes palce nech vyberanie drenov neboli a hlavne nech si uz vies okuknut tie nove krasky. fuuu a potom sa rychlo pofot nech vidime aj my.... drzkaj sa nam...

atram

valetol je dost tazky na zaludok, inak aj mne trhali minuly tyzden zub a zvladla som to s jednym ibalginom po, aj to ma viac bolela hlava ako rana, tak to su ti chlapi fakt padavky, ved uz ani neviem, ze mi volaco trhali :)
bandaz - no prsia mam olepene a este cele omotane vatou a fasom, mam to maximalne zpenvnene a znehybnene ako brnenie, ale nie kazdy dr tak dava a ano robil mi aj asymetriu, vyrovnaval do okolo dvorcov, cize rezy budu len tam

seri - tie bolesti nie su nejake strašne, skor to cloveka omina a zavadzia mu to, teraz rano to bolo trochu horšie po vstavani, ale uz je zasa fajn, fungujem normalne, len urcite pohyby mam obmedzene, cize v domacnosti potrebujem pomoc, napr. aj cop mi musi manzel spravit :)))
mám pod sval, inak ja mam 155cm a 44kg a dal mi 225 a 250ml.

ninab

ja nie som vysoka, mam 165cm a 59 kg..takze tu ritisko asi vies si predstavit?prsia tak 1, mozno dvojocky, ale len pred kramamy...
a co by sa podla teba stalo, keby som mala silikony a potom deti a nekojila by som?

seri

ninab, jasné...súhlasím s tebou, nafotím sa a potom poriešime tú galerku. Ja budem aj rada, ked sa vyjadríte. Lebo človek ide aj na tú konzuláciu taký viac...no že vie čo presnejšie chce.

seri

ninab - ja si myslím, že vela žien /vsak aj v showbiznise/ má silikony a kojí svoje deti... A vieš, nie každá žena môže kojiť..takže ak chceš prsia, tak do toho. Ja mám dve deti. Chcela som už po prvom. Aj som sa vrátila na svoju pôvodnú váhu a potom sme si naplánovali druhé dieťa...no teraz už prsia chcem určite. Predtým som mala také malé ale pevné...pri tehotenstve a kojení som mala krásne také dvojky cca...no teraz je to tak, že skôr len koža, fuj a ledva že prsia.
Ty si ako vysoká? čo ti odporučil?

atram- ty máš pod sval či žlazu?