Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ametystka

čo je tu tak prázdno? to všetky už máte prsia?
ahojte , už som sa tu raz pýtala, ale nič moc som sa nedozvedela. upravovala si niektorá z vás cyklus pred op? mne v práci vyhovuje termín 12.december, predtým sa na stôl z časových dôvodov nedostanem, pretože vypadne kolegyňa, ktorá ide na vážnu gyn. op. a ja musím ostať makať , takže ten 12. december by bol super termín, ale presne v ten deň podľa mojich výpočtov dostanem krámy. dobre by bolo posunúť ich zhruba o týždeň dopredu.
-skúšali ste to s niektorá s tabletkami? alebo s vyvolávačkou?
- ak presuniem krámy o týždeň dopredu, dostanem ich zas o 28 dní, (ja mám pravidelne), či si rozhádžem cyklus a budú si chodiť ako chcú??? máte s tým niektorá skúsenosti?
atram,
gratulujem, dreny sú fuč, bolesti zvládaš, však ty si šťastná žena :)
teda, ak ti nepríde predvolanie na mravnostné, že si sa ukájala na verejnosti pri jazde autom...keď si si držala ráno cici :))

externa

to s tymi cenami mas pravdu.A ja sa prave kvôli tomu pytam na Medical centrum,pretoze oni mi odpisali na mail zatial najnižšiu cenu: 60tis,kdezto esthetic:83tis,Euroclinic:69-89tis,minarovjech 100tis.
Tak som dost zmätena,pretoze to je obrovsky rozdiel.A urcite by som nedala zbytocne za OP 100tis,ked za taky isty material a mozno aj tak isto dobre odvedenu pracu by som platila 60tis. Ved to je 40tis.rozdiel.Som na materskej,tak to by som kupila nieco mojej malej:)

ninab

nie medical centrum nepoznem-aspon ja teda, ale chcela by som sa spytat VSETKYCH BAB, citala som toto forum trosku dozadu a docitala som sa o cenach-su strasne rozdielne...
nechapem o akych 80-90tisic sa tu pise...
to akoze fakt?
mne to (stale nemenovany, teda on ma o to neziadal, ale ja som zacala s tym tu pisat, ze na mna nerobil prvy dobry dojem- odhovaranim, tak po druhej konzult. smelo napisem) lekar vycislil na 65tis....
preco tie rozdiely?myslite ze od regionu zalezi, ci nemocnic.zariadenia?

externa

baby,hovori vam nieco Medical centrum? boli ste tam niektore na konzultacii,pripadne OP? Chcela by som vediet vas nazor,pretoze tato klinika sa nikde vo forach nespomina.

ninab

atram este to tam neni...
podla montrely by som si dala aj 400,bojim sa ale ze budu omnoho vysie ako ma ona, sice stale beriem do uvahy to, ze ked teraz uzijem posl. tabletku antikoncepcie tak vam poslem este jedno foto, pretoze furt hovorite o mojom zaklade-tom antikoncepcnom (ze by mi stacilo napr:300) ale ten opadne hned.
ak sa budete niektora fest nudit tak to pozrite, velmi sa mi pacia prsia aj nikis a klaudie a neviem preco si stale myslim, ze by to mohlo dopadnut tak nejak podobne, tak vtedy mam pocit ze 320-350 by bohate stacilo.ked sa divam na svoje prsia na tej fotke v galerke...ale uvidim po troch tyzdnoch nebratia antikoncepcie...

ninab

caute kocky,
atram nech sa dari...idem to hned posnorit tu galerku. ja som ti hovorila ze nespokojnejsia ako si bola isto nebudes-aj v mojom pripade (ak sa to zaobide bez komplikacii-klop-klop-klop...).
myslite ze je lepsie to dopredu nikde nehovorit alebo pripravit okolie?o mne to tu nevie hadam nikto...hlavne v praci..
veronicka takze uz lepsie?normalne si ma trochu vystrasila a ked sa ta teraz spytam, sle by si este raz?dufam aspon ze si nadsena vysledkom, ked tolko bolesti...

sweetlemon

atram
no to poznam, ked som ich prve dni mala bez podprdy (ked sa prala a tak), tak som myslela,ze spadnu na zem. uplne stvrdli a tahali ma, no ako 2 kamene. ale potom postupom case to prejde. teraz som 3 tyzdne a ked ju nemam chvilu,tak je mi fajne. ale len chvilu, potom ju hned hladam, hlavne ale zo zvyku :)