Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

biasa

ahojte kočky, tak aj to mam uz za sebou, mam 325ml mam 176cm a 57kg a som uplnespokojna.mam anatomicke. som velmi spokojna s velkostou predtym som mala Acka. kedze mam pred kojenim,drmi povedal ze je to pre mna idealna velkost-teraz mam cecka. musite mysliet aj na to, ze ked si date pred kojenim to najvacsie, ked budte kojit zvacsia sa o dve cisla a reoperacia je viac ako ista..implantat neskor treba menit za vacsi implantat(po kojeni je roztiahnuta koza, no prsnik savrati do povodneho). nechcete hadam vyzera ako lola ferari? ale tak niekomu sa pacia aj obrie prsia... v mojich ociach je to skor nevkus...

micuska6

Atram, fotky vzhliadnute, komentar mas v SS.
KLOBUK DOLU, perfektna robota.
Drzim palceky, nech sa pekne zahojis.

sweetlemon

seri
no presne tak, aj na zzz je myslim taka tema,ze co si chlapi myslia o silikonoch a myslim,ze tam chodia len chudaci, co poriadne zenske prsia ani nedrzali v ruke,lebo su tak strasne proti tomu, ze to je az trapne. a pritom, ktovie, ci by rozoznali silikon od pravych.
a super, ze to doma schvaluju, bud rada, nie vzdy je takato kladna reakcia. tak teda chod do toho :)

veronika_21

miu miu
poslem aj foto cez vikend, som bez fotaku...neviem ake mas miery, ale mne tych 300 spravilo teda dost. mam 164 cm, 51 kg, pod prsiami 70 a predtym som mala take slabe dvojky a vraj 300ml zväcsia velkost o dve cisla, takze som cakala decka...spravilo mi to riadne prsia. mam doma jednu podprsenku decko, tak som si ju vcera len tak prikladala a vyzera to tak, ze je mala, tak neviem kolkatky to budu...tusim by som teraz prijala aj mensie, snad sa to este usadi a odpuchne. a zabudla som, profil mam vysoky. ty ides k jezovitovej? daj si urcite stredny, mojej kamoske davala nizky, ale nie je to moc pekne. ja mam s nou vseobecne bohuzial velmi zle skusenosti. uz mas termin?

ninab dakujem za opytanie :), uz mi je lepsie, aj ta bolest ustupuje, zacala som sa setrit. uz si sa rozhodla ku komu asi pojdes?

matulka posli mail, napisem ti vsetko :)

seri

ahojte, prisla som vás pozdraviť. K tým regionom to je tak prirodzené že v BA je to drahšie...ale zas kvoli kontrole atd. si myslím že každý si volí kliniku vo svojom okolí.
Ja som včera nahodila doma temu prsia, a vraj cool aby som do toho určite sla. ved prečo nie.
Trosku ma zarázajú názory mužov že aké to je hnusné atd a pritom si hlavu otáčajú za plným výstrihom.

miu miu

externa Trska berie tiez okolo 80tis. plus minus. Jasne ze ono sa to berie podla regionu a zakonite musi byt Blava najdrahsia. Vsetko je tam drahsie tak aj opka musi byt. A aj od vychytenej kliniky samozrejme. Kto je znamejsi tak berie viac a kto menej berie menej, aspon mne sa tak zda. Ja zase som si nevyberala kliniku podla ceny. to sa neda, lebo mozno vysledok nebude taky profesionalny. /a mozno bude/ vies mozno ti co uz maju velmi dobre meno si ho nechcu pokazit aby sa o nich nepisalo a to tiez zavazi. Pri tomto sa nehra o fazulky tak som sa snazila aj podla recenzii, to sa mi zda dolezitejsie ako prachy. Nejak som na to nekukala len chcem aby to dopadlo skvelo. radsej si priplatim. Zase to ber ze je to na cely zivot.

externa

pegy-dakujem!
55tis? to je fakt malo, to su obrovske rozdiely...
no,fakt neviem pre ktoreho Dr,sa rozhodnem. Trska este neodpisal....

sweetlemon

atram
tak to robime asi vsetky, ja som to prvy tyzden robila stale,lebo sa mi aj brucho nafucalo,tak som musela odtahovat :) tak ti velkost asi trafili, uvidis o par dni,bude akurat