Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

veronika 21 no mame rovnake miery. Skoro na centimeter presne. Takze si si dala vysoky profil? preco take rozhodnutie? hmmm. porad. Ja pojdem asi na ten stredny. Ale cakam netrpezlivo na tvoje fotecky. jo? Neboj urcite odpuchnu a budu krasne.

Pegy

bebebe mne navrhla 450 a mám 500ml nízky profil,tiež sa mi to zdalo dosť vela,ale velkosť je podla celkovej postavy a hlavne šírky hrudníka.Som spokojná a velkosť sedí k postave kuk do galérky

miu miu

ja zatial na jezovitovu nemozem nic zle povedat, bola velmi zlata a ochotna, vobec sa neponahlala a nie je pravda ze ponuka len 350, mne dala pri mojej vyske 165 max 325 ze viac by urcite nedala. Ale len ja premyslam o strednom profile a som rozhodnuta ze si ho dam. To je vsetko. Ze nemysli na kojenie je blbost lebo aj mna na to upozornovala. Ze nech sa mi to ulezi v hlave a mam jej zavolat ze aku chcem velkost. Mam termin 3november. Uz sa tesim. Napriklad ona uznava vacsie prsia lebo vravi ze baby co si daju mensie casto lutuju a chcu ist na reoperaciu. Ale ved to je kazdeho osobny nazor. Kazdy sa rozhoduje podla seba. Na mna pani doktorka posobila velmi profesionalne a milo!

Pegy

biasa ,veronika no napríklad ja mám s Ježovitovou velmi dobré skúsenosti aj na prehliadkach bola velmi príjemná a o nezáujme nemože byť ani reč. Poznám aj vela dievčat ,čo u nej boli a sú s jej prácou spokojné.Ja mám tiež nízky profil a nemožem povedať že by som bola nespokojná.Dáva ho preto aby prsia boli čo najprirodzenejšie. Biasa ty si u nej bola ked nemáš s nou dobrú skúsenosť?

externa

ahojte baby,dakujem.Ja som ratala s cenou okolo 80-90tis,uvazujem aj o Minarovjechovi ten berie 100tis,uz par rokov,pretoze tolko platila aj moja kamoska...ale ma ich nadherne spravene.Trska mi este stale neodpisal. U Jezovitovej som bola-klasika-350ml okruhle,mne sa to zda vela,som dost chuda.
Tiez si vyberiem Dr podla recenzii,a ako na mna na konzultacii zapôsobi,nie podla ceny.Len ma zaujima Medical...ci tam niekto bol,pri ich otoreni bolo par celebrit,a Dr,ktory tam operuju maju 20 a 30 rocne skusenosti v plast.chirurgii a aj v zahranici...ale ziadna recenzia,nazor ani zmienka na forach.

micuska6

Atram, este k tym podprsenkam:
Mne nasadil doktor 70A a ta mi bola velka, tak sme calali na babu zo Siklienky a ta mi doniesla 65A a ta mi uz bola dobra. Teraz nosim 70D, alebo 75C,D podla striku.

bebebebe

to vážne? ja som u nej bola na konzultacii mne tiez navrhla 350ml pri vyske 160 a 50kg tak mne sa to zdalo vela, ta konzultacia bola velmi kratka ja som k nej isla kvoli tomu, ze Fabry mi vyslovene chcel dat silikony pod zlazu a ja ich chcem mat pod sval. Tak teraz uz vobec neviem.

biasa

a v zivote by som nesla k jezovitovej, vacsina doktorov sa na tejto pani doktorke len smeje..ona vobec nemysli na to ze trebars mate predkojenim kazdemu by najradsej dala 350mlokruhle ajmen tak odporucala. kamaratka u nej bola a ochota na kontrolach nulova.pani doktorka jevraj mila pred zakrokom, no po zakroku zaujem o pacientku nulovy..odporucam mudr.fabryho,trsku,minarovjecha,cervena. podla mna su toto naozaj doktori s velkym D.