Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

miu miu rozhodnutie je na tebe a s tvojimi prsami bude fain aj nízky aj stredný profil,vysoký je už dosť vyzívavý a každý hned vie že sú to silikony,ale to je vec názoru

miu miu

Pegy ja uz ta mam okukanu neboj, mas ich velmi pekne, to je fakt, na to aky velky impl tam mas su ako prave. naozaj. neni o com. len tym ze som krpec tak trochu chcem nech su vypuklejsie aby som mohla vyhodit podprsenky. jooooj na to sa tesiiiim.

Pegy

miu miu správne ja mám preto tolko vela lebo som dosť ramenata s chrbátom drevorubača a na mne by 350ml boli ako lentilky,ale večšina žien je utlejšia a večšinou sa dáva velkosť okolo 350

externa

Ani ja nemôzem povedat,ze by nebola mila na konzultacii...ja uz som kojila-to sa ma opytala ako prve...odmerala ma pod prsiami,odpovedala na moje otazky a ked sa rozhodnem mam jej zavolat kvôli terminu.Ale ja chcem vyskusat aj inych Dr a OP planujem na december,ked manzel bude mat dovolenku..

miu miu

pegy ma pravdu, musia sediet k celkovej postave a tvare prs pred operaciou. to je dolezite a nie to ci casto ponuka 350. Mne sa zase zda ze trska casto odporuca 285. Ale to je len pohlad z tohto fora. Nepoznam vsetky pacientky ani ich nazor. Ale je to nieco podobne. Preboha ved kvoli tomu si nebudem robit nazor na chirurga.