Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

biasa

hmm.. prve tri-styri dni to bolo najhorsie, prvu a druhu noc som nespala.. myslela som si ze umieram. na zachod som sa sama neodvazila..pomahala mi so vsetkym mamina,dvihala ma varila mi.. krmila ma ako male dietatko:-))po tych zhruba styroch dnoch sa to prudko zlepsilo a stale zlepsuje.. som 8dni po opke a uz ani lieky od boelsti neberiem, sama sa dviham no stale sa setrim. ja uz by som aj do prace sla,len somsi dovolenku zobrala na dva tyzdne:-))vsetkym prajem vysledok za aky si zaplatite a po akom tuzite. nechcela som urazit nikoho z kliniky esthetic, no moj nazor nezmenim. je to velmi komercna klinika. podla mojho nazoru pani dr jezovitova nie je ozajstna odbornicka na prsia, mozno to zistite ked budete mat nejaky problem s prskami a pani dr uz nebude taka ochotna a mila ako pred operaciou. za tie peniazky si myslim, ze su aj kvalitnejsi dr. to je vse odomna pekny dnik!

biasa

pegy:bola som u nej iba na konzultacii, bola som u viacero doktorov ale ona sachovala najmenej profesionalne.. hned mi z brucha strelila 350ml okruhle..ako mojej kamoske, ta s nou ma skusenosti hlbsie.-..nadsena z prsiciek sinechala robit u nej.

biasa

bebebe:chod k trskovi... robi pekne prsia, nie je uplne najdrahsi(ako minarovjech)a mysli aj do buducnosti, nespravi ti len velke bomby na hrudi..

miu miu

veronika 21 mrzi ma takato rvoja skusenost. to je ozaj neprijemne, a urcite keby na vlastnej kozi zistim ze to nie je pekna praca isla by som aj ja inam. to je fakt.

micuska6

Sweetlemon
mam 250+275ml anatom pod sval + modelaciu okolo dvorca, ale ja som tam uz PRED aj nieco mala. Gro podrseniek mam D a niektore C. Som skoro 8 mesiacov PO. (155cm/43kg pod prsiami 70-72cm.)

sweetlemon

biasa
gratulujem k novym prsickam :) ako sa citis?

micuska
mne tiez skusal dr najprv 70A, potom mi dal radsej 65A,lebo mi bola trosku volna. a mam 285ml. no ale podla mna to neskor bude max 70B. ty mas kolko ml?

veronika_21

biasa gratulujem k novym prsiam :)
bebebe nechcem byt moc konkretna, moja mama je velmi dobra kamaratka s majitelkou estethicu s alexandrou novotnou,bola som u jezovitovej na jednom zakroku, nedopadlo to najlepsie. bola ku mne mila az do toho zakroku. potom ako napisala biasa - uplny nezaujem. kamoske robila prsia a nos, prsia dopadli ako tak, ale nos ma ovela horsi ako predtym. dalsej robila tvar - licne kosti a pery, no nic z toho nevyslo, len ma z toho zdravotne problemy, lebo jej poskodila nervy. O to ale nejde, kazdy chirurg ma aj zle prace, ide o jej pristup - bol otrasny. O vrchnej sestre ani nehovorim! Ked nevysiel ten moj zakrok, len mi povysenecky ukazala papier, kde som suhlasila s tym, ze to nemusi dopadnut dobre, pritom na tom papieri islo o trosku iny zakrok a dovidenia! Viac sa somnou ani nebavila. Nechcem pisat viac, viem, ze sem z estethicu obcas chodia, aj tak asi uz teraz vedia o koho ide.

miu miu ja som sa rozhodla pre vysoky, len na zaklade toho, ze som videla nazivo nizky aj vysoky a pacil sa mi viac. a samozrejme chcela som pocut aj co povie doktor a myslim si, ze dr. Cerven je ozajstny profesional a ked povedal, ze mne by dal vysoky, tak som nad inym ani nerozmyslala. ale nehovorim, ze nizky je zly, len sa mi viac paci vysoky. fotky ti urcite poslem :)