biasa gratulujem k novym prsiam :)
bebebe nechcem byt moc konkretna, moja mama je velmi dobra kamaratka s majitelkou estethicu s alexandrou novotnou,bola som u jezovitovej na jednom zakroku, nedopadlo to najlepsie. bola ku mne mila az do toho zakroku. potom ako napisala biasa - uplny nezaujem. kamoske robila prsia a nos, prsia dopadli ako tak, ale nos ma ovela horsi ako predtym. dalsej robila tvar - licne kosti a pery, no nic z toho nevyslo, len ma z toho zdravotne problemy, lebo jej poskodila nervy. O to ale nejde, kazdy chirurg ma aj zle prace, ide o jej pristup - bol otrasny. O vrchnej sestre ani nehovorim! Ked nevysiel ten moj zakrok, len mi povysenecky ukazala papier, kde som suhlasila s tym, ze to nemusi dopadnut dobre, pritom na tom papieri islo o trosku iny zakrok a dovidenia! Viac sa somnou ani nebavila. Nechcem pisat viac, viem, ze sem z estethicu obcas chodia, aj tak asi uz teraz vedia o koho ide.
miu miu ja som sa rozhodla pre vysoky, len na zaklade toho, ze som videla nazivo nizky aj vysoky a pacil sa mi viac. a samozrejme chcela som pocut aj co povie doktor a myslim si, ze dr. Cerven je ozajstny profesional a ked povedal, ze mne by dal vysoky, tak som nad inym ani nerozmyslala. ale nehovorim, ze nizky je zly, len sa mi viac paci vysoky. fotky ti urcite poslem :)