Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

ninab asi nezalezi na tom ci pojdes do nemocnice alebo na kliniku pre krasu. Zalezi od lekara. nic ine nie je tak dolezite. ...myslim....

ninab

externa, odpisujem ti na spravu este o tych cenach, moj chirurg tvrdi, ze prax ma asi 27 rocnu, robi toto konkr. trikrat do tyzdna, teraz neviem,ci je to malo alebo vela..material je samozrejme ten isty...tak neviem asi to zalezi od toho regionu alebo od "znacky"nemocnice,lebo ja idem fakt do nemocnice a nie do "centra len pre plastiku a krasu", takze nemocnice si asi nezakladaju len na plastickej chirurgii...ja fakt neviem, ak niektora viete tak poradte..

Pegy

biasa podla mna sú všetci prefesionály,keby neboli tak by to určite nerobili,a výsledok operácie je na výbere vhodného implantátu a samozrejme ako sme my zákazníčky spokojné.Niekto može byť spokojný s tou istou prácou a niekto nie,a každý lekár ti odporučí inú velkosť implantátu-málo kedy sa zhodnú,práca je rovnaká ,každý to tam napchá a zašije robnako ako ten druhý ,len ceny sú rozne.

miu miu

Ja som uz tiez pocula a aj citala na forach ze dr. jezovitova opravovala napr. aj po Gubovi nejaku robotu, hlavne jazvy a aj velkosti a velku asymetriu aj po operacii. a zvladla to. niektore uz isli k nej v zufalstve ze nikto sa ich nechcel ujat a ona bezproblemov opravila. a dopadlo to vynikajuco.

Pegy

biasa podla mna je skvelá profesionálka a viem,o prípadoch čo opravovala po skvelých lekároch, ked sa pacientkám otočili chrbtom a dali ruky preč a dokonca bez slova opravila aj po sebe a zadarmo.

miu miu

biasa kazdy ma narok na svoj nazor, to je len dobre a aj je dobre ze si ho vyjadrila. A to s tou kamoskou a jej prsiami som nejak nepochopila....je nadsena? ci nie je nadsena? hm

Pegy

biasa vieš oni to už majú v oku a s fleku ti povedia aká velkosť ti sedí,ale je pravda,že ti lekár nemusí zapasovaťa a na každého jedného lekára sa najde aj niečo dobré aj zlé,ja by som napríklad nikdy nešla ani ku Gubovi ani k šiškovi a tiež som na nich počula samé chvály,je to o prístupe ako sa chovajú k pacientom a ešte aj iných veciach ktoré nebudem konkretizovať.