Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

externa
tak drzim palce na konzultacke, uvidis, ma super pristup a vsetko pekne porozprava do detailov :)
a je pravda,ze na maily odpisuje dost neskoro. staci zdvihnut telefon a zavolat a je to hned vybavene :)

sweetlemon

micuska
aha, no ja som nemala skoro nic...a ked na ne pozeram bez podprdy,tak sa mi zdaju take C,no ked sa obleciem, tak sa stratia. tak sa uz tesim na prvu podprdu, potom dam vediet, ake cislo mam :) no a ja mam pod prsami tak cca 68-70. inak mam tiez anatom pod sval. takze by sme mali byt na tom dost podobne :) ty nemam nahodou foto v galerke?

atram

ninka, dakujem za pochvalu, no vidis to, zdalo sa mi 250 malo a vyzera to tak, ze to bude celkom stacit :)) a mangel??? este si nesahol :))) doteraz bol velky frajer a teraz sa toho boji ako cert kriza, tak som zvedava kedy sa osmeli :))))))))

timmy

ahojte baby. vo stvrtok ma operuje dr.cerven. bol niekto od vas u neho. aky je. mam trosku strach. 270 okruhle. teraz mam mensie bécky. inac minuly tyzden som mala chripku. dufam ze mu to nebude vadit. teraz som uz zdrava. ako sa dostanem do galérky? diky

veronika24

Ahojte baby,kde sa dostanem do galerky?Ja mam tyzden a pol po a som spokojna.Uz ma takmer nic neboli len pri prudsom pohybe.

ninab

no po precitani vasich nazorov na esthetic som teraz uplne presvedcena, ze ta cena zavisi na tom fakt nakolko je klinika komercna-velmi dobre slovicko, niekto mi ho vytrhol z ust-dakujem...
...mozno trosku z toho vyplyva, ze tie najdrahsie zakroky nemusia byt, vlastne nie su, najlepsie, lebo ak klinika caka iba peniaze odzrkadli sa to na pristupe k pacientovi po zaplateni, ked je uz kocur v trube. ja sa nechcem citit ako kus masa ale ako celebrita, ked tam budem lezat, prajem si aby bol personal, prinajmensom ochotny a mily a ustretovi...takze najlepsie je asi niekde "medzi" nie najdrahsie, nie najlacnejsie..

ninab

atram, tak ked sa zahoja a nebudu modre budes ina kocka!fakt je , ze si prvykrat uvedomujem, ze aj tie 250ml by mohli urobit ine bomby...myslim, ze o tom o com sme sa rozpravali predtym o tvojej obave, ze si mohla byt sklamana...?tak nad tym sa mozme akurat teraz zasmiat..budes az velice spokojna, hlavne ti chcem este popriat ako aj ostatnym-hlavne aby sa to zaobislo bez komplik.
a co mangel?

ninab

veronika neviem ta najst medzi fotkami...tvoja vyska a vaha hovori o tom ze si stihlucka prinajmensom ak nie chuda..?asi aj utla bo hrudnik 70..ja mam 85 pod prsiami a bojimsa vysokeho profilu ako cert kriza, ze vzniknu lopticky moc odstavajuce...ako to vyzera na tebe?som fest zvedava, lebo chcela by som dosiahnut aby mi viac vynikli z hrude, tak presne o 300ml gulate a vysoky profil mam zaujem a mas anatomy ci gulate, ja by som potrebovala vyplnit vrch a ked si k tomu priratam, ze maju tie gule o riziko menej s tym tocenim-som skoro presvedcena...

veronika_21

biasa ked citam tvoj nazor na esthetic, ako keby som seba pocula :) my sme na tom skoro rovnako, ja som 7 dni po...kde mas rezy, pod prsiami? ja si vobec neviem predstavit, ze by som uz isla do roboty. mozno preto, ze mam rezy v podpazusi, asi to viac obmedzuje v pohybe...
miu miu a kedy sa chystas na opku?