Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

sweet a aj ostatne babulky dufam ze vam rychlo pribudnu nove fotecky do galerky, uz aj ja som hrozne zvedava ako robite pokroky. Dufam ze aj mne to bude tak dobre prebiehat.

miu miu

externa drzim paste nech sa ti dobre cestuje a aby ste to zvladli a hlavne aby si odchadzala z konzultacii nadsena a hlavne rozhodnuta pre velkost a termin op.

externa

Trska mi odpisal na druhy den,a uz mi aj konzultaciu ponukol vo stvrtok-este mi upresni o kolkej a v ktorej klinike.Inak v ten isty den mam aj konzultaciu v Medical centre...som na nich zvedava.Urcite vam napisem co a ako.Bude to namahavy den,pretoze budem cestovat s mojou 9 mesac.dcerkou vlakom,a v Ba MHD...no,hadam to zvladneme...

sweetlemon

maja222
ahojky,no tak to sme na tom rovnako, ja som tento tyzden tiez nastartovala afto a ide to celkom v pohode. tiez mam este medzi didiami opuch,inak sa celkom vyrysovali. supiiiiiiiiiis, potom nafotime a budeme sa tesit navzajom :)))))

maja222

Veronika_24,
tak ako manžel? Páčili sa?
Keď chceš kuknúť do galérky, musíš poslať svoje fot pred aj po na adresu, čo napísala Sweetlemon:-))
Ja som bola dnes konečne v práci, a dokonca som aj šoférovala. Spiatočku som si ešte musela dať oboma rukami:-))
Sweetlemon,
ako prsíčka, už sú odpuchnuté?
Ja čakám, aby mi ešte na hrudnej kosti zmyzol opuch a pošlem tiež fotečky:-))

bambi1

Ahojte baby, boli ste niektorá u Dr.Minarovjecha, chystám sa k nemu na konzultáciu, aký je? Mám 25 rokov a 2 odkojené :-) deti(5 a 1,5 r), je to šok čo si vidím v podprske, už aby som tam mala dve krásky :-)))).Keby sa dalo, aj zajtra idem na OP:-)). Ako najskôr po skončenia kojenia sa dajú spraviť???
Všetkým čo už máte gratulujem,aj ja už chceeem:-))))))))))))))))))))

sweetlemon

baby,ktore chcete pridat fotky:

su na inej stranke a pristup ziskate, ked poslete svoje foto pred (alebo uz aj po) jednej babe tu z fora na mail e.uhrinova@gmail.com k fotkam jej napisete svoj nick a ona vam da pristup do galerky