Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

sweet to by som nesla lebo sa moze vtedy poskodit mliecna zlaza a to nechcem. toto sa mi zda take najistejsie. a pri pazuchach sa zase moze posunut implos hore. aj tomu sa chcem vyhnut.

sweetlemon

miu miu
no tak urcite sa to rychlejsie hoji,pretoze tu jazvu malokedy namahas.aj sa po op mozes viac hybat,ked to mas v ryhe. no ktovie, ako je to cez bradavku, ale to asi nerobi vela dr, iba pri modelacii, nie?

sweetlemon

miu miu
biasa
neviem, ja by som tiez nesla do pazuch,pretoze som este nekojila a neviem, ake to bude potom. istota je istota

sweetlemon

maja222
jazvy si uz neprelepujem,ani mi trska nic nehovoril. len ze natierat repikom, tak to robim 2x denne. a chrasticku mam uz len jednu taku na kraji toho rezu, inak na jednom ciciku uz vobec nemam. a sa mi zda,ze trosku mi zacinaju tie jazvy tak vylievat,ze to nebude uplne hladke :( ty to mas ake?
mna inak tiez niekedy tak zaboli v jazvach,ze myslim,ze sa ti rozhrhla,ale to len tak par sekund, potom to prejde. a uz velmi zriedka to citim :) niekedy v noci,ked sa moc prevalujem,tak potom bolia,lebo ktovie, co v noci robim :)))

miu miu

biasa myslis ze ti budu musiet implos vymienat? ved pokial nebudes mat problemy ti to moze osta dozivotne. preco uz premyslas o vymene? ci to len pre istotu?

biasa

ta moaj kamaratka praveze nebolaspokojna, alenechajme to uz tak..uvidime ..
ja mam normalne rez pod prsom lekar mi povedal ze pri neskorsej vymene sa da ist jedine z podprsnikovej ryhy, cize takto nebudem mat neskor styri jazvy ale len dve, tie kt teraz,,

maja222

Sweet,
mne sa tie moje páčia:-)Mne už celkom pekne odpuchli. Kázal Ti Trška jazvy prelepovať? Mne sestrička povedala, že nie, ale aj tak si ich preliepam /mám tam ešte chrastičky/ a potieram si ich repíkom. Túto noc som ale skoro vôbec nespala, čo ma príšerne bolela jazva na ľavom prsníku. Dúfam, že to bude OK.

sweetlemon

miu miu
no jasne, po 3 tyzdnoch to ide uz uplne fajn, len ked parkujem, tak pri vacsom vytacani volantu mi to ide pomaly a tiez zaradenie spiatocky :) vlasne v piatok budu 4 tyzdne, o tyzden idem na kontrolu, tesim :)
a jasne, cez vikend pofotim a poslem fotecky, zacinaju sa mi pacit a asi si zvyknem aj na tu "malu" velkost :)