Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

nina aj ja potrebujem vyplnit vrch. Idem 3 novembra. davam si gulate eurosilik. stredny profil a bud 300ml alebo 325ml.
od anatomov som vypustila. lebo aj okruhle ti vedia spravit kvapku. aj tie sa ti vyformuju prirodzene vlastnym svalom.

miu miu

nina to som este nepocula, baby pisali maximalne 1 den a su aj lekari /fabry/ ktory pusta hned po op domov. Iba za priplatok a na vlastne vyziadanie baby ostali dlhsie. ak chceli.

ninab

miu aj ja chcem, ale tak dlho ako ja tu nejaka cakala? ja som si mylela, ze to len mne dal termin op tri mesiace po konzult.
inak uz som sa ta raz pytala, ze ake si ty ides dat?a kedy to teda ides?
inak baby vysvetlite mi, ze preco sa moj chirurg tak vyziva v tych anatomoch, ked tu vsetky chceme gulate?aj sa mi lubia na tych fotkach celkom, je pravda ze anatomy su prirodzenejsie, ale to zbytoc riziko otocenia...a aj tak chcem vyplnit vrch...

miu miu

baby mohli by ste napisat niektore ktore ste tie dreny nemali. ako sa vam hojili prsia? ja neviem aj ked som pozerala nejake dokumenty na upravu prs, som nikde nevidela ze by davali dreny, len tu u nas na slovensku som sa s tym stretla prvykrat. tak ja neviem ci je to lepsie. aj to musi byt neprijemne, aj cestovat s tym zase na druhy den kvoli vyberaniu. ale ide mi hlavne o to ze preco to niekto schvaluje a iny nie. to mi nejde do hlavy. ze keby to bolo nutne da to tam kazdy nie?

miu miu

baby aj mne hrozne pomahate, pripravujem sa poctivo a skumam vsetky detaily. No aj ja sa bojim ale aj hrozne tesim, ale keby sa aspon dalo sibnut nejakym prutikom a mohla by som byt aspon mesiac po operacii. fuuuu to by sa mi pacilo, tak vam zavidim, ze uz len oddychujete a tesite sa z novych cicikov. aj ja uzz ceeeeem.

ninab

miu podla mna by sa ta nadbytocna tekutina opat vstrebavala do tela, ked si zoberes, ze je to nejaky metabolit asi alebo co...no proste odpad-vylucok-samy volny radikal...
urcite to predlzi hojenie,ak sa dreny nedaju, mozno aj bolesti su vacsie,teda dlhodobejsie,ci?
ja iba myslim neviem...napiste tie co mate vlastnu skusenost...som zvedava co mne povie lekar ale keby to bolo na mne, aj keby boli bolesti vacsie, verim, ze je to max neprijemne, ale stravila som v nemocnici zatial 6 semestrov a som skor za tie alternativy, pri ktorych hrozia mensie infekcie, ved zoberte si tam to tkanivo, musi sa podvolit, natiahnut, prijat cudziu vec a este ked ma aj vstrebavat nejaku nadbytocnu a nie teda najprospesnejsiu tekutinu...

Lela1

no ja som taky streser ze ked si aj teraz na to spomeniem ze pojdem do narkozy hned ma obleje studeny pot, ani neviem preco sa tak bojim, ked ako pisete je to to najmenej. asi sa bojim ze by som sa nemusela uz prebrat... Inak baby dakujem Vam za podporu, moc mi to pomohlo a pomoha toto forum... diky :)