Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

No pri velkosti 80 by so potrebovala aj E košík,zálezí od podprdy,z D-éčkového mi vyliezajú bradavky ale ten test može byť,lebo obvodom sa zvečšujú aj košíky

sweetlemon

Pegy
no tak to je ofajc ten test :) to asi zalezi na profile. Ty teda urcite nemas C, to su take vacsie D-E, nie?

Pegy

ninab,lekár ktorému pojdeš ti poradí najlepšie ak mu povieš,čo od toho čakáš,takže najprv konzultácia a potom špekulácie!Mne by možno tiež dala menší objem v ml ak by som chcela vyžší profil

sweetlemon

inak ja mam podla tej stranky C!!! taka som z toho stastna :))) a co vy baby? ako ste na tom podla tohto testu?

www.birdz.sk...

som zvedava,tak testujte :))

Pegy

ninab na mne to tolko nevizerá preto lebo mám nízky profil,montrela má vysoký a ten robý ten skok hore,Tak si daj len stredný profil,ten bude prirodzenejsí aj ten prechod bude plynulejší

sweetlemon

no a este k tomu rodielu,ze 300 a 350, daj si pol deci vody a predstav si,ze sa to rozlozi po celom prsniku. je to skoro nic. tak 100 ml je uz viac vidiet...

sweetlemon

ninab
no miu ma pravdu, pockaj tesne pred op,aby si videla, ako sa zmensia a potom si urcis. ale myslim,ze ked chces vysoky profil,tak moc vela by som nedavala. no neviem, kazda ma iny nazor. povedz dr,aku velkost chces a presne opis, ako chces,aby to vyzeralo a myslim,ze kazdy dr vie, co ma robit a co tam dat. ja som sa spolahla na dr a dopadlo to dobre, vlastne sme sa celkom zhodli,no chcela som trosku vacsie,ale uz sa mi moc nedalo dat. teraz ked uz skoro odpuchli,tak akoby vystupili z hrude a zdaju sa mi vacsie :)) tak som vlastne asi spokojna aj s velkostou :)
myslim ale,ze nad 400 by som nesla s tym vysokym profilom...

ninab

pegy na tebe to vobec ale nevyzera byt 500...pozri fotky montrely -tak to by som presne chcela, take gulate, ALE bez tej hornej hranice, neviem ako sa to podarilo chirurgovi, ale vyzera to uzasne, tak "prirodzeny" gulaty implos som este nikde nevidela...
lenze montrela ich mala predtym troska nizsie ako ja, tak mam strach, ze ja by som tu jej velkost 410 mala prilis vysoko..

ninab

miu takze myslis, ze tych 300ml by mohlo vyzerat este prirodzene?a 350ml uz nie?to by som chcela vediet, kde je ta hranica...
ja fakt po schudnuti resp. odvodneni organizmu po vysadeni antikoncepcie proti tej fotke pria nemam...