Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

ninab ja mám tiež pod prsami 85cm a cez prsia som mala tak 93,teraz 101cm,ked chceš aspon trojky tak si daj aspon 400-450,ja mám 500

miu miu

lana12 u teba by som isla v poho na 350 lebo mas hrudnik akurat. a toto je velkost ani vela ani malo. je to stred pre tvoju vysku. ja som krpec. skoda ze nevidim co mas teraz.

a ninab podla mna to je na teba vela. uz teraz mas na hrudi aspon daco. neviem teba odhadujem na 300 max. ak som spravne pochopila co chces.
Ale chapem ze sa bojis ze vlastne ti prsia teraz vlastne opadnu kvoli anitike. tak pockaj este chvilu a uvidis ci sa ti zmensia a rozhodni sa na poslednu chvilu.
Kukala sa fotky na loveyourlook.com? tam si vies pozriet foto aj pred aj po a mozes si vybrat velkosti pred. najdi si podobnu postavu ako si ty a kukni opis co jej dali. skus nad tym takto popremyslat.

ninab

uz tu o tom inak pisem asi 80-ty krat ale aspon vidite aka som rozhodna...no na polutovanie.
miumiu ty aspon vies co chces...

lana12

Miu miu,
Mam 176cm,a pod prsiami 75cm,povedal mi lekar,ze vraj to mi staci,ze mi gulate nemoze dat lebo mam bradavky vyssie a vrchny okraj silikonu by bol prilis vysoko,neviem co je natom pravdy,nebola som u ineho lekara,rozmyslam nad 350 ml co si myslis je to vela,nechcela by som viac naz mensie trojky.

ninab

jasne chapem shak to je aj pre mna velky strasiak, ze za prve operacia-kurniksopa, bolesti, okrem toho stoji to dost a ak vysledok bude: male prsia (ale sak trochu vacsie ako si mala) ma jebne (s prepacenim, ospravedlnujem sa fakt)...
miu dala by si mi 350gulate, vysoky, pod sval?prosim ta napis ako by si na mne videla vysledok, lebo ja tuto velkost este stale na sebe nevidim s tou nadprsnikovou ryhou(zn.take umele gule zhora)ci?

ninab

ale zasa nechcem ich mat meter od klucnej kosti...ani aby to boli lopty, lebo chcem aj vys. profil, hlavne teda kvoli tomu, ze pod prsiami mam 85 a na prsiach 90..podla toho ako sa meraju tie prsia na tej stranke, co tu ktorasi poslala mam ani nie jednotky hadam...zaujimave je, ze najlepsie sa mi nosi 75B...co vy na to?

miu miu

nina to mas riadne siroky hrudnik. Ale zase ty nejake cicky mas a ja nie. uplne mini. zase ma v tomto predbiehas. A ja sa zase vobec nebojim tehotenstva ze mi ovisnu. mne sa nerobia vykyvy vahy ani prsia sa nikdy nezvacsovali. ani pri tabletkach. proste nic. a mozno ani kojit nebudem. ktovie. a nechcem potom lutovat ze za tie prachy mam male aj tak.

ninab

babule, lenze ak to zavisi hlavne od sirky hrudnika a vy ganksterky si idete davat 300 pri utlych hrudnickoch, to ca ja potom si mam dat, ked mam pod prsiami 85cm-pozrite aj foto a chcem poraaanne trojky..?

miu miu

externa idem jezovitovej. mne sa ona zapacila. na mna bola max. mila a neponahlala sa. aj ked uz davno skoncila s konzultackami lebo bolo vela hodin ale sa mi naplno venovala.