Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

ja neviem miu-myslim ale ze-vies je to alternetivna operacia-takze ak si chcu zarobit tak hadam aj na sviatok operuju? a co to vlastne je?idem sa pozret...ved vianoce su to este neni...

miu miu

lana ja som o 11cm nizsia a idem na 300 az 325. ale zalezi aj aky mas siroky hrudnik. mne namerali len 69cm pod prsiami. preco ti navrhli tuto velkost?

lana12

Ahojte,
tiez mi toto forum velmi pomaha,este neviem presne aku velkost mi dr.da,mam mat 300ml anatomicke,ja sa boji ci to nie je malo,mam nulky a 176 vysku,caka ma operacia 21.10. operovat ma budu v ULK,bol tam niekto z Vas? prepustaju na druhy den?

ninab

ano?aj gule si vedia spravit tvar kvapky?ved inak ked som videla tie crepiny, kde tu blondinku operovali, ta mala anatomy a teda nejaky extra rozdiel od gulatych ked ich das vertikalne to nebol a inak este aj ked to ide pod sval verim tomu ze si to on sam vymodeluje..no nie?

lana12

Ahojte,
tiez mi toto forum velmi pomaha,este neviem presne aku velkost mi dr.da,mam mat 300ml anatomicke,ja sa boji ci to nie je malo,mam nulky a 176 vysku,caka ma operacia 21.10. operovat ma budu v ULK,bol tam niekto z Vas? prepustaju na druhy den?

ninab

mna vymysleli na 17.november a to je zrovna nejaky sviatok..?ja tu tiez nicomu nerozumiem, sestricka hovorila nieco take, ze 17-teho si mam prist lahnut..to co do pekla znamena?ze mam prist asi na operaciu o den skor-jakaaaaa blbost, ale neviem, ci treba este najake interne vysetrenia alebo co...????

externa

lela1...neboj,ved prave kvôli tomu su tie predoperacne,a az po suhlase internistu,a v ruzinovskej az po suhlase anesteta...ti povedia ano alebo nie.Urcite sa preberies,neboj.Nestresuj sa.