Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

veronika gratulujem a som hrozne rada ze sa manzelovi tak pacia. bude asi hrozne hrdy na teba ked sa budes v lete vedla neho prsit. cooo?

miu miu

externa, ja by som na tvojom mieste tiez riesila nejaky stred, napr 300 az 325ml. a urcite pod sval. trvala by som na tom lebo pod zlazou rychlo ovisnu a treba ist na reoperaciu aj o dva roky. je to samozrejme individualne ale ja by som to radsej neriskovala. ale inak nechapem ako moze zistit ze mas slabe svalstvo, ved to nevidi, no tomuto nerozumiem ale isla by som pod sval urcite.
A inak ani mne sa tie dreny nepozdavaju. tiez ich nechcem. bolo mi vysvetlene ze ked je dobre zastavene krvacanie, ze to netreba a hlavne zevraj sa moze dostat infekcia tade. tak sa toho bojim.

sweetlemon

klaudi
a ty ako sa mas zlatino? nejak sa nehlasis...urcite sa zase nahanas v praci, co? kedy ides na kontrolu? ja som tak pocitala a uz o tyzden, takze asi uz budem moct zlozit retro :))

sweetlemon

externa
no keby som mohla, odporucim Trsku,ale je to na tebe. On aj po op je ochotny a nie je otraveny, ked mu zavolam, ze sa nieco deje, proste mily a hned riesi :) a ked ti kazdy povedal nieco ine, asi by som zvolila zlaty stred :) no je to na tebe, neviem, ako vyzeras teraz.

biasa
neviem, ci sa zmensia, to asi nie, myslim, ze len zmenia tvar. Nevies si predstavit, ze by sa zmensili, oni ked odpuchnu, tak uz nie je co zmensovat, iba sa trochu usadia, tym ale nechcem povedat, ze ovisnu :))

matusqa
ja som mala sex po vyse 3 tyzdnoch a bolo to uplne v pohode, sice skor som drzala :)))) ale myslim, ze aj keby som sa trosku pohybala, tak by sa nic nestalo :))) ja uz ich skoro necitim,len bradavky ma bolia posledne dni,ako sa suchaju o tu retro. no v tvojom pripade kazdopadne radsej pockaj, kym budes v pohode, drahy pocka, aspon vyskusat trpezlivost :))))

veronika24
super, gratulujem k dobremu hojeniu :) no jasne, radsej pockaj, ked mozes, cim dlhsie budes odpocivat, tym lepsie :)

veronika24

Ahojte babenky!Konecne som sa dostala na internet.Ja uz tiez v pohode jazdim.Sem tam ma zabolia,ale da sa .Ja sa z nich kazdy den vytesujem,skusam tricka a som v siedmom nebi:-)))))Manzelikovi sa strasne pacia,ale este musi pockat,kym sa uplne zahoja,tak len ocumuje:-))))Keby sme nemuseli tak dlho nosit tu blbu retro.No ale co,uz dako vydrzim.Inak by som bola uz najradcsej keby mi ani neopuchli ani nic,keby zostali take ako teraz.zatial este nepracujem ale od pondelka zacinam.Ja mam solarko a kym by som ho utrela po zakaznicje,tak by som sa asi zblaznila,tak este pockam radcsej.

matusqa

...ja mam priatela mesiac a este sme to nerobiili a po op. som tyzden, on o tom nevie, ze ich mam urobene (akoze som chora a lezim doma) takze co poviete mesiac po op.by sa to uz dalo? ci skor neskor, babenky prosiiim o radu, dakujem pekne