Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

externa
do 5 min od injekcie? no ja som zaspala asi par sekund po injekcii. takze neviem. este som ani poriadne nelezala a uz som spala :))))
no a zima bola poriadna, to hej. to s tymi drenami, tiez myslim,ze to je lepsie z toho pohladu,ze bordel ide von. ale ked to tam ostane,tak sa to urcite vstrebe. len mozno potom dlhsie trva hojenie alebo co. asi tak to bude.

externa

pre baby ktore sa boja narkozy: neni to nic mimoriadne...do 5 min od inekcie zaspinkas...Po narkoze je to blbe,zima,kruti sa ti hlava..ale to zalezi aj na dlzke OP..ked si dlhsie v bezvedomi-v narkoze je to horsie...Pisem podla vlastnej skusenosti...mam 4 operacie za sebou...

externa

cavte kocky! Dik za vase nazory.Trska bol naozaj ok...ale to je preto,ze je mlady...a nechce pochybit..zato ten formular atd...to iste robil aj Hedera..ked som bola unho pred dvoma rokmi,ale pre nieco ine...Oni to tak musia...Kdezto na sukromnej je lekar svojim panom,ziadne mimoriadne predpisy...atd.
Inak,ja nechcem mat ziadne bomby...cize 350ml urcite nie.
Inak-slabe svalstvo...neviem ako to zistil..ja som dost chuda,mozno preto,ale mam za sebou vela rokov sportovania tak neviem.Je pravda,ze po pôrode som toho vela nespravila,ale polepsim sa :)
Mne sa tie dreny tiez moc nelubia..Trska vravel,ze si môzem priplatit jednu noc navyse,ak s tym nechcem cestovat hore dole.Asi sa naozaj rozhodnem pre neho,a OP mi aj u neho vychadza na 8 decembra.Len vtedy ma volne terminy.
Cenovo je medical najlacnejsi,ale pod zlazu a okruhle naozaj nechcem...

atram

ja som mala dreny tiez 3 noci a natieklo tak do deci, mne fabry vravel, ze je to aj na lepsie usadenie implosa, tazko mi to napisat, ale kedze je v tej flasticke podtlak, tak to taha z toho priestoru okolo implantatu, a chapem to tak, ze aby tam nevznikala ta kapsa, alebo co....
no ale ja mam modriny dost a to som dreny mala, cize to asi spolu nesuvisi, ja som dost nachylna na modrinu, staci sa trochu udriet... este teraz mam pol ruky fialovej od predoperačných, fabry aj s anesteziologom cumeli :)
po narkoze bola aj mne desna zima, mala som dve deky a klepalo ma

biasa

lela-narkoza je asi to najmenej na tovsetko,to len spinkas ako keby 5minut:-))tazke je to potom..ja ked som sa z narkozy prebrala,tak som sa cela triasla od zimy troma paplonmi ma zakryli.

externa-daj si stred aby si ani nelutovala ze mohli byt vacsie,a le aby si zbytocne neprepalila.

miu miu-co sa drenov tyka, ja som ich mala. neviem je to tak pol na pol. skveli dr ako minarovjech cerven ich nedavaju vyborni lekari ako fabry trska ich davaju..asi je to o zvyku operatera.moje ciciky vsak neboli vobec modre ani nejake nenormalne, vdaka tomu asi vdacim aj tym drenom..:-))vytieklo mi z jedneho az 110ml, z druheho len 50:-)

Lela1

no to by zaujimalo aj mna co sa s tou tekutinou stane...
Citam Vas stale, trosku som zacala aj premyslat opat ci je Jezovitova dobra volba ale som sa rozhodla ze to uz nebudem menit. Teraz som konecne po 70 dnoch dostala menstruaciu, som zvedava kedy pride ta dalsia, lebo po nej ma caka uz operacia... Tesim sa aj sa bojim... hlavne narkozy...

maja222

Miu, miu,
ja som mala dreny 3 noci, aj keď mi to strašne zavadzalo, som rada, že som ich mala. Aspoň všetok ten bordel mi vytiekol a na prsiach som nemalo žiadne modriny. Tých drenov sa nemusíš vôbec báť:-)

miu miu

sweet a keby ta tekutina ostala v prsiach co sa stane? mne to nebolo povedane ze je to potrebne. ani Minarovjech nedava dreny a vela vela inych plastickych lekarov tak ja neviem teda ci to je potrebne alebo nie. nechapem tomu preco dakto dava a niekto zase nie.
co sa teda stane ked ta tekutina nevytecie? vstrebe sa ci co?

sweetlemon

miu miu
no ja som dreny mala a zase si neviem predstavit, ze by som ich nemala. Tolko mi totiz do toho natieklo (vyse 1dcl z jedneho. Ale tam nejde len krv, ale aj taka ta tekutina,ktora tam vznika po op. No jasne,ze je vacsia pravdepodobnost infekcie,ako ked to tam neni,ale kedze by to malo byt stale zapelene a na tom podprda,tak by sa tam ani nemala ta infekcia ani dostat.