Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

a este nieco: Trska dava vyvody-drenaze na 2dni.
Siska aj Jezovitova nedavaju.Siska tvrdi ze to neni dobre.Vela info naraz...clovek aj pozabuda podrobnosti...:(

externa

ahoj baby! mam za sebou namahavy den,ale moja dcerka bola strasne zlata...Takze bola som v Medicalcentre u Dr.Sisku-mily,starsi pan dr,pomeral,vysvetlil,odpovedal na vsetky moje otazky,bol ochotny mi ukazat aj operacnu salu,izby atd...Odporuca mi max 260-280ml,okruhle,pod zlazu-kedze podla neho mam slabsie svalstvo a u mna nie je mozne dat pod sval.Cena 60tis.konzult.za 500sk.
O dve hod.neskôr som sedela u Dr.Tršku,ten ma pomeral-vyskusal elasticidu koze,pofotil...asi vsetko za 15min,a z jeho vypoctov mu vyslo anatomicke 280 max 320ml pod sval.Cena 80tis.konzultacia zadara.Ostatne materialy mi posle postou.
Koncom augusta som bola u Dr.Jezovitovej,odmerala len pod prsiami,odporuca 350ml,okruhle a pod sval...cena 83tis.konzultacia 650sk.
Tak a teraz som zmätena,ale môj manzel rozhodne povedal ze Trška sa mu pacil najviac-prave kvôli tomu,ze to vsetko pekne odmeral atd...Ale inak mal dost naponahlo.
Mam 175 a 49kg.uz som kojila,a dalsie babo asi az o 4 roky,mam teraz 30r,a 9mes.babo.Poslala by som aj fotky do galerky,ale blbne mi PC...

biasa

myslite ze sa prsia po roku este zmensia,alebo len zmenia tvar?
bodaj by odpuchali len teraz po opke,mne sa teraz veelmi lubia

biasa

mna uz nic neboli, spim narovno sama sa dviham .. asi som ten stastnejsi pripad:-))
inak dost som schudla od tej operacie,neviemctomoze byt aj tou narkozou alebo ze mi tolko nechutilo po opke.. hmm.. uplne volne gate mam, skoda ze nemam vahu a nemozem sa odvazit,
inak somnasla taku stranku kde sa urcuje velkost prs, neviem ci je to pravda. www.birdz.sk

sweetlemon

atram
aha, no tak neviem, mna tiez niekedy tlaci,tak si ju dam nachvilu dole. ale ked ta tlaci tak, ze nemozes spat...zavolaj dr, ved nato ich mame :)

drobcek77
ahojky, ja mam 285 tiez anatom pod sval a prvy tyzden bol taky bolestivejsi, u kazdeho je to naozaj inak,takze pekne vydrz a hlavne odpocivaj. ja mam tiez citlive bradavky, az tak,ze ma bolia, najma na pravom. ale neriesim to, malo by to prejst. takisto neriesim tie necitlive casti prs nad jazvami. to vsetko by malo byt docasne :)

drobcek77

este som zabudla, na jednom prsniku mam bradavku citlivu, a na druhom nie, neviete co to znamena? dakujem za vase rady

drobcek77

caute babenky, ja som uz stvrty den po zvacseni, ale nemam pocit ze by mi bolest ustupovala. Prosim napiste mi ako ste sa citili vy na 4.den po op., som z toho dost nervozna. Inac mam anatom 270 pod svalom. A ci uz tu podprsenku mozem vobec rozopnut, velmi sa bojim. Dik moc

atram

ona sa asi nezbehla, ale proste mi je strasne neprijemna, az v tej sportovke som zistila, ze ma prsia bolia menej, inak prala som ju v rukach

sweetlemon

atram
fu, no to neviem, ak je ta sportova dostatocne pevna, tak asi aj hej,ale aj tak to nie je ono. to je zvlastne, mne sa po oprani vobec nezbehla, ako si ju prala? skus si ju este dat, mozno treba trosku vydrzat a povoli...

atram

ešte sa vas chcem spytat na retro podprdu, lebo som si včera kupila sportovku kvoli praniu a ako som si ju zasa vymenila po oprani za retro, tak ma tak neskutočne tlačí, že normalne nad ranom som si ju musela prezliecť za športovku, prsia ma neskutočne boleli, štípali, pálili, myslíte, že môžem tu športovku nosiť častejšie? na kontrolu idem až v pondelok
dnes rano som sa zobudila ako polamana :(((((