ahoj baby! mam za sebou namahavy den,ale moja dcerka bola strasne zlata...Takze bola som v Medicalcentre u Dr.Sisku-mily,starsi pan dr,pomeral,vysvetlil,odpovedal na vsetky moje otazky,bol ochotny mi ukazat aj operacnu salu,izby atd...Odporuca mi max 260-280ml,okruhle,pod zlazu-kedze podla neho mam slabsie svalstvo a u mna nie je mozne dat pod sval.Cena 60tis.konzult.za 500sk.
O dve hod.neskôr som sedela u Dr.Tršku,ten ma pomeral-vyskusal elasticidu koze,pofotil...asi vsetko za 15min,a z jeho vypoctov mu vyslo anatomicke 280 max 320ml pod sval.Cena 80tis.konzultacia zadara.Ostatne materialy mi posle postou.
Koncom augusta som bola u Dr.Jezovitovej,odmerala len pod prsiami,odporuca 350ml,okruhle a pod sval...cena 83tis.konzultacia 650sk.
Tak a teraz som zmätena,ale môj manzel rozhodne povedal ze Trška sa mu pacil najviac-prave kvôli tomu,ze to vsetko pekne odmeral atd...Ale inak mal dost naponahlo.
Mam 175 a 49kg.uz som kojila,a dalsie babo asi az o 4 roky,mam teraz 30r,a 9mes.babo.Poslala by som aj fotky do galerky,ale blbne mi PC...