Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

biasa

ninab:noisto nie vysoky profil...350mlvysoky profilje podlamnahlupost...keduz tolko mlaspon stredny sidaj alebo nizky...

ninab

baby inak teraz si citam tu siklienku a na tej fotke tam vyzeraju daleko lpsie tie anatomicke a vy ste si preco vybrali prave gulate?lebo ja som najskor bola prekvapena tym, ze vsetky, alebo drviva vacsina vas prsatic-uz sa priklonila ku gulovym, ked "prirodzenejsie vyzerajuce su tie anatomicke" (tuto okvakanu vetu pocujem z kazdej strany)...
a keby som mala popisat, ze aky by som chcela anatomicky, tak podla tej stranky-siklienka, v tom fialovom ramceku, by to mali byt nizke s vysokou projekciou-baby poradte aky typ gulatych by sa na toto najviac podobal (uz po op samozrejme)
please :(((((!?!?!?!!?!?!?!?!?!?

ninab

sweet,urcite nie-nad 400isto nepojdem, zasa nechcem prejst z mindraku z malych prs na mindrak z velkych..xixix
cim viac sa to blizi, tym viac som nerozhodna, uvidim co povie lekar..
ale zatial mam vymyslene 350ml,gul., vys.pr.,pod sval...

sweetlemon

halo babulky,a co vy sa flakate? teda, dnes tu nikto nebol...no pekne :)

klaudi
gratulujem k prvomesacnemu vyrociu!!!! :) pridi sa ukazat aj sem niekedy a nepracuj stale...

sweetlemon

atram
no hej, nechcela som tym povedat,ze tymi umelymi sa to skresluje, skor tym, ze su rozne profily. niekto moze mat 300 nizky a budu to B a niekto 300 vysoky a su D. Takze tak.Pri vyssom je rozdiel vacsi.
no potom nahlas :)
ja mam rozdiel 15,takze take mensie C. no a maknut neviem, asi o dost neskor. ja mam mesiac a stale su rovnake. snad o mesiac uz budu o nieco maksie :)

atram

sweet, ved to je jedno ci su cicky umele alebo nie, na urcenie velkosti kosika, ja toto pocitanie poznam uz aj 15 rokov, a je to logicke ze velkost kosika sa odvija od toho rozdielu medzi rozmermi cez a pod, ja sa musim zmerat a nahlasim :)

jo a dotaz, kedy zacnu cici maknut?