Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

ahoj,takze ako spominala sweetlemon: predoperacne:krvny obraz,ekg,hiv,glykemia,kreatin...ked to vsetko mas..ide to na posudenie internemu dr.ktory sa ta bude na vsetko mozne pytat..a odsuhlasi operaciu.Ku anesteziologovi sa chodi len v ruzinovskej nem.
V den op nesmies byt chora,prechladnuta,a mat teplotu a jasne ze menzes.Od polnoci by si nemala jest a pit..rano si môzes dat trochu cistej vody...A 24hod.by si nemala fajcit...
Pro Vitae-dr.dusan Ogurcak...aj mne o tom vraveli-privatna klinika,aj ja tam pôjdem - ja som z Wien

SWEETLEMON...robia tam aj sono?pretoze Trska to vyzaduje odo mna.

sweetlemon

Livaa
dakujem za pridanie :)

Veronika24
no neviem, ja si zatial dam take plavky. Alebo chyt fen a fenuj :)) chvilu mozes byt bez nej

Lela1
dakujem pekne, mna sa sice zda,ze jedno mi ubieha do strany,ale inak som spokojna :)
kedy ides na vysetrenia? bude ti robit krv, moc, celkovu anamnezu - rodinne a tvoje choroby, ekg a sono. ono je to zachvilu urobene :)

Lela1

ahojte baby som tu dlhsie nebola :)
externa
dakujem za povzbudenie, ja idem na predoperacne nejakemu doktorovi ogurcakovi, doporucila mi ho jezovitova je to oproti estetiku, lebo nechcela som aby mi robila testy obvodna...som z maleho mesta takze tak. Na co vsetko mi budu robit testy, a budem musiet ist aj anesteziologovi? Ja som sa zabudla spytat jezovitovej, budem jej musiet este zavolat.

sweetlemon
mas ich prosto krasne :) musis byt stastna, dufam ze aj mne to takto pekne dopadne. tesim sa s tebou

miumiu
vies co ma napadlo este? Chcem si dat tych 325 stredny profil presne ako ty, no vsak teraz sa bojim ze bradavky budem mat hrozne vysoko a celkovo ze prsia mi budu zacinat pri klucnej kosti :( uz aj take nepodarky som videla na foto a vyzera to otrasne... co na to hovoris? nemoze sa to stat pri gulatych a vyssie ulozenych bradavkach??

veronika24

Mam otazocku,co mam spravit ked si chcem oprat retro podprdu a zatial mam v com byt?Bo kym mi uschne tak to je dlho.A fotecky chcem uz pridat,len neviem ich stiahnut z mobilu,musim kupit kabel.:-)

Pegy

biasa no u mna to bolo tak do 4 mesiacov,ale obvod sa mi vobec nezmenšil,mám ho rovnaký ako tesme po op,len sadli

atram

ninka - si ma ispirovala tymi typmi implosov, tak som u vyrobcu hladala tie svoje podla tej karticky od nich co som dostala, tu je katalog www.eurosilicone.com a ja mam tie ES 101 N, su anatomicke a mam 225 a 250ml, je tam pekne vidno aj rozmery, mne totiz dr hladal implos ktory nema vela na vysku /na ploche/ kedze som mala, cize aj ked nedal gulaty, ale dal taky ktory do vysky a sirky je podobne, cize podorys ma skoro ako gulaty, len do objemu je tvarovany ako anatom a nie gulaty, uf neviem ci som sa zrozumitelne vyrajdrila, cize spredu mozno bude trochu posobit ako gulaty, ale zboku ba mal byt v pohode kedze uz pred vlozenim mal slzovy tvar...

biasa

pegy:prosim ta kedy ti prsicka nadobudli vysledny tvar ze uz sa nemenili ani nezmensovali??kamaratka mi dala chrobaka do hlavy ze vysledny tvar ona mala az za pol roka a ze sa jej dost zmensili...moze byt pravda???ja kvoli tomu normalne ani spat nemozem, tak ma to trapi:-)teraz sa mi lubia som dva tyzdne po opke...